Ukrainian Edmonton
-
Я дивилася на kiwi, lufthansa, KLM , westjet Але я летіла з Нідерландів, але також розглядала варіант летіти з Польщі. Дешевші білети я знайшла на Lufthansa та KLM. Kiwi теж пропонували дешеві білети але з 2-3 пересадками..
-
Який ви добрий. Група ця існує для того, щоб дізнатися інформацію, або отримати рекомендацію, сам дізнатися може й так але хтозна, може хтось йому порекомендує гарний варіант
-
Чому ви такі злі? Людина просто поцікавилась, щоб знати де які ціни приблизно. Будьте добріші
-
Самый умный,ты своими сообщениями америку мне не открыл,мне просто было интересно кто как летел,если ты не выкупаешь,то если брать напрямую от авиакомпании,а не от тех кто перепродает их билеты-то выходит дешевле. Сгинь пожалуйста и не порть людям настроение. Хорошего тебе дня.
-
Через Британію летіти найдешевше, якщо є транзіт віза. Ви можете податися на неї заздалегідь і тоді вам буде дешевше летіти.
-
Hi, I'm kidding nannies, so they can also take care of renting, be kind, send a reminder or enter "so" to get more information
-
Я просто запхала всі ліки у багаж, з оригінальним пакуванням та чеками. Ніхто навіть не перевіряв. А ліків було дофіга, бо везла не тільки для себе