Ukrainian Edmonton
-
Самый умный,ты своими сообщениями америку мне не открыл,мне просто было интересно кто как летел,если ты не выкупаешь,то если брать напрямую от авиакомпании,а не от тех кто перепродает их билеты-то выходит дешевле. Сгинь пожалуйста и не порть людям настроение. Хорошего тебе дня.
-
Через Британію летіти найдешевше, якщо є транзіт віза. Ви можете податися на неї заздалегідь і тоді вам буде дешевше летіти.
-
Hi, I'm kidding nannies, so they can also take care of renting, be kind, send a reminder or enter "so" to get more information
-
Я просто запхала всі ліки у багаж, з оригінальним пакуванням та чеками. Ніхто навіть не перевіряв. А ліків було дофіга, бо везла не тільки для себе
-
Пропоную Вам такі послуги Англійською🇺🇦 🌹 написання резюме (CV) на роботу. 🌹написання листа на роботу (cover letter). 🌹написання мотиваційного листа (motivational letter). 🌹заповнення анкет. 🌹 підготовка д/з, написання, редагування та переклад текстів без нотаріального засвідчення. 🔗Резюме виконую протягом 1-2 дні, також терміново. 📌Чому мене обирають📌 🔹Більше 7 років досвіду. 🔹Написала 100+ резюме для 30+ галузей в США, Британії, Канаді та Європі. 🔹Швидко та якісно пишу резюме, підбираю навички та дизайн під посаду. 📌20 % від кожного резюме йде на підтримку ЗСУ та благодійність. Для замовлення резюме або супровідного листа⬇️ 📞+380664399728 viber, telegram, WhatsApp
-
Працюю в салоні в St. Albert Перукарські послуги- стрижки, фарбування(однотонні)і складні техніки, завивки, зачіски. Мій інста svitlana_colorist Хто живе в St. Albert- звертайтесь. Rock Salon & Spa Inc The
-
Якщо комусь цікаво що вашим дітям робити цього літа є програма Українського танцю з Черемошем! Якщо є будь які питання пишіть в дерект!
-
Доброго дня товариство. Мені 24 роки, знаходжусь в Едмонтоні, мій рівень англійської слабенький, може A1. Маю досвід роботи на складі на forklift( тобто погрущик, карщик, автонавантажувач). Є велике бажання працювати карщиком, але я готовий розглянути будь-які варіанти. Можливо, щось підкажете чи дасте контакт когось. Всім хорошо дня😉