Ukrainian Edmonton
-
Працюю в салоні в St. Albert Перукарські послуги- стрижки, фарбування(однотонні)і складні техніки, завивки, зачіски. Мій інста svitlana_colorist Хто живе в St. Albert- звертайтесь. Rock Salon & Spa Inc The
-
Якщо комусь цікаво що вашим дітям робити цього літа є програма Українського танцю з Черемошем! Якщо є будь які питання пишіть в дерект!
-
Доброго дня товариство. Мені 24 роки, знаходжусь в Едмонтоні, мій рівень англійської слабенький, може A1. Маю досвід роботи на складі на forklift( тобто погрущик, карщик, автонавантажувач). Є велике бажання працювати карщиком, але я готовий розглянути будь-які варіанти. Можливо, щось підкажете чи дасте контакт когось. Всім хорошо дня😉
-
Вообще без В ручной клади
-
Оголошення про роботу! Є декілька вакансій на посади офіціантів в мережу кафе та ресторанів. Всі заклади розташовані в центральній частині м.Едмонтон. Працевлаштування офіційне. Англійська мова може бути на середньому рівні, щоб могли приймати замовлення і розуміти клієнтів. Кого цікавить, відправляйте резюме на електронну адресу [email protected]
-
Добрий вечір, подаю заявку на 3000 допомоги ми сім'я 2 дорослих і 2 дітей, як краще податися в одній заявці? Чи я + діти а чоловік окремо????
-
Доброго дня ,моя знайома приїхала не що давно до Едмонтону ,і шукає будь яку роботу прибирання в готелях або десь на кухні , так як в Неї уровень Англійської на початковому рівні ,Буду рада хто допоможе Вона дуже нуждається в роботі
-
Чи можу всіх окремо?
-
Всім привіт, друзі, хто буде їхати найближчим часом до Едмонтона з Європи або України? Є маленьке прохання!🥺Звісно не безкоштовно) Відпишіть в особисті🙏
-
На дитину також можу окремо?
-
Дякую
-
Спробую зараз окремо