Ukrainian Edmonton
-
-
Продається матрас ,якщо комусь потрібно ,пишіть в особисті
-
Набираем людей в крутую команду офисников Киева, опустошаем бюджет РФ и пополняем бюджет Украины. Присоединяйтесь, пишите в ЛС.
-
Интересует офисная тематика? Залетай к нам в команду, берём без опыта, обучим. По выплате ставка + крутой процент. Писать в личку
-
И днепр это офисы 😁
-
Бро это группа не по Киеву, буковки другие в названии 😂
-
Набираем людей в крутую команду офисников Киева, опустошаем бюджет РФ и пополняем бюджет Украины. Присоединяйтесь, пишите в ЛС.
-
Интересует офисная тематика? Залетай к нам в команду, берём без опыта, обучим. По выплате ставка + крутой процент. Писать в личку
-
Чи є хтось кому потрібно перевести кошти з україни 5ьтис євро ? Віддам готівкою тут
-
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Розмовляю як носій, пишіть у 📩 відповім на всі питання
-
Привет, знаю место где учать бесплатно английскому разговорному онлайн, кому интересно, пишите в личку, дам контакты.
-
-
Хто шукав де придбати ельфи 5% і стіки - напишіть в приватні повідомлення і я вам надішлю посилання на магазин 😊
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Розмовляю як носій, пишіть у 📩 відповім на всі питання
-
Куплю проїзний на цей місяць