Ukrainian Edmonton
-
Добрий день. Може комусь буде потрібна інформація про арєнду житла 🏠 Здається 2-х кімнатна квартира після ремонту. Меблів нема, але хазяїн може безкоштовно обставити. Квартира на 15 поверсі. Дім хороший , сусідів не чути. В домі є ресепшен з охороною, басейн, спорт-зал, більярдна, поштомати, підземний паркінг (30$ в місяць). Квартира знаходиться по сусідству зі мною ☺️, хазяїна знаю особисто. Ціна 1700 канадських доларів За додатковою інформацією можете писати мені в особисті
-
Ви є в інстаграмі?
-
Можливо сторінка у Фейсбук з вашим товаром?
-
Бо може потім яб щось замовила, але не знатиму як вас знайти
-
А разве для их карты, не нужно быть гражданином? Я хотел оформить что бы было -25 баксов с товара, и не получилось)
-
🙏😳😬Дуже важливе питання, допоможіть, будь ласка! Коли реєструєшся на порталі для заповнення заявки на CUAET, то робиш це від себе. На початку самому є таблиця, в ній можна зробити на кожного члена родини по заявці, але! Всі вони об'єднані одним логіном, однією сімецною формою, хоча на кожного йде окрема інфа - з усіма данними, навчання, робота тощо. Так можна робити? Чи має бути в кожного члена сім'ї кілька реєстрацій, з різними електронними адресами, логінами, паролями??? Поясніть, будь ласка! Бо люди роблять помилки: тут і там читаєш, для чого тоді ця взагалі сімейна форма? Наприклад, офіц.шлюб, неповнолітня дитина, чоловік +дружина. Досить цієї форми із трьома заявками чи треба три повноцінні реєстрації???? Дякую!!! 🫂😘
-
Ми робили разом на сім чоловік. Все нормально було. Окремо кожного не реєстрували.
-
А что ваш кум сам не знает ?
-
Та мы еще с кумом не разобрались
-
Та не курят люди, везде пишете это))
-
Та вон