Ukrainian Edmonton
-
Ми робили разом на сім чоловік. Все нормально було. Окремо кожного не реєстрували.
-
А что ваш кум сам не знает ?
-
Та мы еще с кумом не разобрались
-
Та не курят люди, везде пишете это))
-
Та вон
-
Кум тоже барыга?))
-
Доброго дня! Шукаємо житло для сім’ї, 2 дорослих і дитина 2 роки. Без домашніх тварин. Будемо в Едмонтоні в останній тиждень липня. Хто має якісь пропозиції або може допомогти - приват. Дякую!
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Звертайтесь " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефіти. Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.
-
Всім привіт. Займаюся ремонтом одягу, можу підшити штори, постільну білизну, та інше. Живу в районі Калинвуд. Звертайтесь.
-
Вітаю. Чи є у кого книжечка Alberta Driver's Study Guide в електронному варіанті українською або російською? Тому що перекладач каверкає інформацію і не дає повної видимості запитань-відповідей
-
Кто также как и я искал где купить оригинальные cтики и пятипроцентные курилки - напишите мне в личку , посоветую проверенных людей
-
Дякую!
-
Напишу класне резюме та супровідний лист англійською, переклад, можу зробити резюме на різні посади. Написала 100+ резюме в 30 + галузях Є зразки, якісно та швидко. 📌20 % з кожного резюме йде на підтримку ЗСУ та благодійність. 📞+380664399728 telegram, WhatsApp, viber