Ukrainian Edmonton
-
Вітаю. Чи є у кого книжечка Alberta Driver's Study Guide в електронному варіанті українською або російською? Тому що перекладач каверкає інформацію і не дає повної видимості запитань-відповідей
-
Кто также как и я искал где купить оригинальные cтики и пятипроцентные курилки - напишите мне в личку , посоветую проверенных людей
-
Дякую!
-
Напишу класне резюме та супровідний лист англійською, переклад, можу зробити резюме на різні посади. Написала 100+ резюме в 30 + галузях Є зразки, якісно та швидко. 📌20 % з кожного резюме йде на підтримку ЗСУ та благодійність. 📞+380664399728 telegram, WhatsApp, viber
-
-
Привет всем,кто то делал восстановление утраченного диплома,был давно утерян в Украине…Как лучше сделать ,восстанавливать здесь или попытаться в Украине…Прошу подсказать тех,кто в такой же ситуации в личку…спасибо
-
А у мене по 40 🫣
-
Не дав заробити)))
-
Питання просте, але для багатьох все більш актуальне! Щодо термінів: підкажіть, хто і скільки чекав свою візу, скільки місяців займає це часу? Від моменту подання заявки до віз на руках??? Є хтось, хто в цьому році подавався і вже вклеїв візу? Зараз ця процедура задовга стала чи навпаки, скоріше стали робити???? ДЯКУЮ ВСІМ, ХТО ВІДПОВІСТЬ, особливо тому, хто підкаже, як це зробити якомога скоріше з Києва. Дякую вам ґречно!
-
Ми робили минулого року. Нам з чоловіком дали за два місяці. На дитячі візи чекали 9 місяців.
-
Ми теж робили минулого року, на все пішло два з половиною місяці. 2 дорослих і дитина. Мені здається зараз швидше через те що все хто хотів вже отримали візи
-
Для любителів копчення. Продам коптильню, розміри 60см x 46см x 55см, метал 4мм. Використовував лише один раз. У комплекті йде підставка, завдяки якій можна використовувати газову комфорку чи дрова. Ціна 250$.
-
Завтра зранку їду з Едмонтона через Ред Дір в Калгарі, в 11 ранку назад в Едмонтон. Велика, комфортна машина. Є 4 місця...