Ukrainian Edmonton
-
А у мене по 40 🫣
-
Не дав заробити)))
-
Питання просте, але для багатьох все більш актуальне! Щодо термінів: підкажіть, хто і скільки чекав свою візу, скільки місяців займає це часу? Від моменту подання заявки до віз на руках??? Є хтось, хто в цьому році подавався і вже вклеїв візу? Зараз ця процедура задовга стала чи навпаки, скоріше стали робити???? ДЯКУЮ ВСІМ, ХТО ВІДПОВІСТЬ, особливо тому, хто підкаже, як це зробити якомога скоріше з Києва. Дякую вам ґречно!
-
Ми робили минулого року. Нам з чоловіком дали за два місяці. На дитячі візи чекали 9 місяців.
-
Ми теж робили минулого року, на все пішло два з половиною місяці. 2 дорослих і дитина. Мені здається зараз швидше через те що все хто хотів вже отримали візи
-
Для любителів копчення. Продам коптильню, розміри 60см x 46см x 55см, метал 4мм. Використовував лише один раз. У комплекті йде підставка, завдяки якій можна використовувати газову комфорку чи дрова. Ціна 250$.
-
Завтра зранку їду з Едмонтона через Ред Дір в Калгарі, в 11 ранку назад в Едмонтон. Велика, комфортна машина. Є 4 місця...
-
Іраклі Далі цуашвіллі Він робить дуже круті хінкалі
-
Привет. Я провожу БЕСПЛАТНЫЕ тренировки в каждую субботу. В парке Елизаветы возле Legislature Building. Я специализируюсь на: - Стретчинг - Калистеника - Спортивная гимнастика - Калистеника - Силовая йога - Пауэрлифтинг / Бодибилдинг - Стойки на руках Занятия на улице в парке. Работаем над стретчингом + силовая закачка + по желанию дополнительные элементы. Пол не важен, возраст тоже. Адаптирую так чтобы все смогли заниматься. Пишите в личку, если хотите записаться.
-
Хочешь подзаработать и раскидать долги? Приходи в наш офис в Киеве, научим зарабатывать от 1000$ в месяц. Пиши в ЛС
-
Хочешь подзаработать и раскидать долги? Приходи в наш офис в Киеве, научим зарабатывать от 1000$ в месяц. Пиши в ЛС