Ukrainian Edmonton
-
Продається дитяча коляска для новонароджених, куплена в Європі( не така, як тут для новонароджених продають), все працює, стан дуже добрий, після 1 дитини…ми вже виросли, за деталями в па. Також віддам бодікі для 3-6 місяців ( хлопчик), дитяче туристичне ліжечко та крісло для годування ( ІКЕА)
-
Віддам безплатно диван і мікрохвильовку 10525 156 St NW
-
Здравствуйте Мне нужны толковые люди для нормального заработка Готов оплачивать старания достойно вкладу в дело. Подробности в ЛС
-
Ти ж Ангеліна. Ти готовА. Чи забув?
-
Новий спосіб на комусь заробити 🤪
-
Ясно))
-
😅😂😂😂
-
Зачекай. Я переведу тебе на керівництво. Або короче сам їм пиши бо Телеграм не переводить ахаха
-
Алеееех не забывай
-
Хахахахахахахаха
-
Пока он не забыл
-
Можна завтра під'їхати?
-
Это Канада )) Он готова
-
ЯжемаЦъ
-
А може вона і є юрисдикція?
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти 🙂 Кому відправити посилання, пишіть!
-
Ребята помогите советом. Сегодня должны были вылететь с Торонто в Эдмонтон, но отменили рейс. Предложили билеты в Калгари. Как лучше всего добраться из Калгари в Эдмонтон? С нами 2 маленьких детей(
-
ПРАЦЯ ЗАРАЗ!!! Робота з обслуговування клієнтів!!! Потрібні персональні помічники, адміністратори Payroll Clark мають стати частиною наших агентів із розміщення житла в усьому світі, ця робота в сфері нерухомості широко прийнята в усьому світі, працюючи безпосередньо з дому.
-
Нехай дають вам квитки на Едмонтон через Калгарі тоді. Або зачекайте наступного рейсу на Едмонтон. Бо автобусом добиратися потім з Калгарі до Едмонтона з дітьми таке собі. 4.5 години, на скільки я знаю
-
Ну тоді нехай беруть квиток до Калгарі, а звідти автобусом
30 Jan 2023, 02:31
6430/18171
about an hour ago