Ukrainian Edmonton
-
Привет, знаю место где учат бесплатно английскому онлайн, там круто, можно разговорный поставить очень быстро, кому интересно, пишите в личку.
-
Добрий вечір, всіх з Констиуцією України! Є таке питання, друзі ! Хто подавався на CUAET саме сімейною формою? Якось дивно вийшло: смски отримали на телефон і я, і чоловік. Але мені лист з датою на здачу біометрії прийшов, а до нього ні! Як так може бути??? Таке буває??? Справа в тому, що він на фронті - його ніхто двічі не відпустить у столицю за літо! Це неможливо! Тому прийти вдвох на мою дату лише з моїм листом - і пошукати його загублене десь в їхніх базах, безпосередньо у Візовому Центрі Канади в Києві, ми не можемо. Тут або він їде, коли його точно запросили, або ні. Ну, капєц... Як тепер бути??? Окрім того, я поспішала і зробила помилку в його прізвищі, коли подавала дані... Тобто, у заявці за програмою та у закордонному паспорті одне те саме прізвище, а у даних, які подавала на реєстрацію за посиланням на канадський сайт віз - інше... Уфф.... Може, через це такий прикол з двома смсками , .але одним листом лише мені??? Дякую за поради.
-
Привіт. Чи хтось іде 30 серпня Калгарі Франкфурт ?
-
Головне взяти із собою запрошення.
-
Нічого страшного, що помилка у імені. Можете написати у підтримку, але навіть коли прийдете на запис, це не повинно стати проблемою. Акщо помилкова одна буква
-
Хтось відправляв документи через DHL?
-
For rent from Sep 1 – 3bedroom apartment. Fully renovated unit for $1300 or $500 per room. This unit features brand new carpet, newer bathroom and kitchen, walls coloured with neutral paint. Laundry is on the same floor so no going up and downstairs with loads. Bright and clean unit. Close to Rundle park, grocery store, pharmacy, school and public transit. З 1го вересня здається квартира з 3-ма спальнями, повністю відремонтована, новий ковролін, замінені ванна, кухня, стіни пофарбовані у нейтральний колір. Ціна $1300 (можлива оренда по кімнатах $500 за кімнату. Поруч магазини, аптека, ресторани, школа, автобусна зупинка.
-