Ukrainian Edmonton
-
For rent from Sep 1 – 3bedroom apartment. Fully renovated unit for $1300 or $500 per room. This unit features brand new carpet, newer bathroom and kitchen, walls coloured with neutral paint. Laundry is on the same floor so no going up and downstairs with loads. Bright and clean unit. Close to Rundle park, grocery store, pharmacy, school and public transit. З 1го вересня здається квартира з 3-ма спальнями, повністю відремонтована, новий ковролін, замінені ванна, кухня, стіни пофарбовані у нейтральний колір. Ціна $1300 (можлива оренда по кімнатах $500 за кімнату. Поруч магазини, аптека, ресторани, школа, автобусна зупинка.
-
-
В якому районі знаходиться квартира?
-
Бесплатно только первый урок
-
багаж который сдается в гуз вообще не смотрится. только сканируется.
-
Можно, ограничения можно посмотреть на сайте компаний
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Звертайтесь " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефіти. Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.
-
Потрібен трак щоб забрати меблі сьогодні, якщо є в кого можливість допомогти, не за безкоштовно звичайно. Відгукніться хто може
-
Можу допомогти
-
Доброго настрою! Мене звуть Роман. Займаюсь налагодженням комп'ютерної техніки більше 16и років. Мав 1000+ постійних і задоволенних клієнтів. Зараз починаю нове життя в Едмонтоні. Можу вирішити більшість питань таких як Windows, тех. обслуговування, завантаження антивірусу, та багато іншого👌. Дзвоніть 780 660 7925 чи пишіть мені. Роман. Консультую безкоштовно. Для Наших найкращі ціни 😜
-
Доброго вечора, підскажіть мені, будь ласка, хто живе в центрі міста в багатоповерхівці, є питання. Напишіть мені,будь ласка, в приват.