Ukrainian Edmonton
-
Друзі, хто має можливість прийняти нас з чоловіком в 1 кімнату з 20 по 27 лютого за 400 доларів? Ми переходимо в квартиру з 1 березня, роботу вже знайшли. Щиро дякуємо!!!
-
На роботу йдемо з вівторка 8am -4.30 pm. Тобто нам лиш переночувати 7 ночей. Дуже дякуємо!!!
-
Роботу знайшли в такому бізнесі, що в Україні працювали 22 роки.
-
Ми виготовляли рами для картин і продавали товари для рукоділля в Тернополі.
-
Здравствуйте вы уже нашли???
-
Знайшли?
-
Доброго дня. Шукаємо житло, 2 бедрум, бажано район West End. Будемо вдячні за будь-які рекомендації.
-
Доброго дня Ми сім’я приїхали в Едмонтон ,мені 26років шукаю роботу помічник на кухні,робота на складі. В Україні працювала фармацевтом. Чоловік 30 років шукає помічник механіка, робота на складі, будівництво.авто ще немає…англійська на низькому рівні ,розглянем будь-які вакансії,дякуємо за будь-яку інформацію
-
Доброго времени суток! Меня зовут Екатерина предлагаю Вам свои услуги в изготовление украшений из бисера (по фото), а так же есть мой ассортимент в наличии и под заказ. Я нахожусь в Украине, Николаев. Отправка по всему миру +380672036280 Ассортимент и цены
-
Бесплатно, кукурузная мука и овсянка, самовывоз Bonnie Doon ( по срокам все норм)
-
Доброго вечора! Можна Вам написати в приватні повідомлення?
-
Так
-
Смотря какая компания.
-
Гуглом пользоваться не, не пробовали?