Ukrainian Edmonton
-
Всім привіт , якщо ви шукаєте , стоматологічну лікарню, та потребуєте допомоги у перекладі, та інформацію про бенефіти . Звертайтесь " Belmead Dental clinic 🦷 " , асистент стоматолога україномовна. Наразі я там працюю можу допомогти уразі запису , та будь якої інформації про бенефіти. Також можу допогти отримати бенефіт картку якщо вона вам потрібна ТЕРМІНОВО.
-
-
7 липня їду в Бафф є 1 вільне місце тільки в одну сторону звіти повертаюсь в неділю
-
Продам матрац . Queen size , стан добрий, є декілька маленьких плям , купувався в IKEA у кінці серпня , маємо чек . Продаємо - бо маємо новий . Ціна нового - 459 , продаємо - 220 . З доставкою - 250 . У приватні повідомлення можу кинути більше фото ❣️ Pick Up : 📍West , Village at the Hamptons .
-
Добрый день , подскажите пожалуйста адекватный рентал кар. Права ещё не меняли , только приехали . Район SW Edmonton
-
Продам матрац . Queen size , стан добрий, є декілька маленьких плям , купувався в IKEA у кінці серпня , маємо чек . Продаємо - бо маємо новий . Ціна нового - 459 , продаємо - 220 . З доставкою - 250 . У приватні повідомлення можу кинути більше фото ❣️ Pick Up : 📍West , Village at the Hamptons .
-
-
Доброго дня друзі. Здається квартира 1 bd в районі Downtown з 1 серпня за адресою 10020 103 AveNW. Ціна 1200 з комунальними послугами, крім електрики та інтернету. Без меблів. Парковка під будинком. Навколо будинку 7 автобусних зупинок, торгові та розважальні центри. В будинку завжди знаходиться охоронець. За детальною інформацією звертайтеся в особисті повідомлення, надам всі фото та короткий відеоогляд.