Ukrainian Edmonton
-
Підкажіть будь ласка, можливо хтось знає чи є в Едмонтоні притулки з тваринами, де можна було б взяти собі собаку? Або взагалі де можна купити собаку, на яких сайтах подивитися інформацію чи куди поїхати подивитися?) Дякую
-
Доброго дня всім. Шукаємо з нареченим житло.
-
Доброго дня всім. Шукаємо разом з дівчиною кімнату або однокімнатну квартиру. Дівчина пропонує різні бьюті послуги. Прошу писать у приват.
-
Edmonton Humane Society. Також є групи на фейсбук по типу Free pets Edmonton
-
«Сегодня знакомый сказал что слышал и читал на официалном сайте манитобы , что для высоко востребованных профессий по типу трак драйвер , в манитобе , для получения ПР не нужно здавать ielts celpip , достаточно стажа работы 6 мес и можна подаватся без сертификата !вопрос к знатокам ? Это ложная инфа иди так и есть ? Спасибо
-
Сказал сайт манитобы где про пр инфа , я не уточнял ибо был за рулем , какойто оф сайт провинции ….
-
Де він таке читав? Я не можу таке знайти
-
Будь-хто, хто зацікавлений в неповний робочий час з хорошою щотижневою зарплатою, повинен Dm для отримання додаткової інформації
-
7 липня їду в Бафф. Є 2 вільних місця.
-
Боже упаси
-
Шон, ти точно Катя?
-
my name is Kate I’m seeking for a home base administrative assistant to assist me on my tight schedule, pay is $410 weekly, message me if you are interested for more information…or message me directly on my telegram messenger:
-
Are you interested in it or you have anyone that’s need it
-
-
Okay
-
She’s my wife
-
Text me directly
-
Okay
-