Ukrainian Edmonton
-
Всем привет. Интересуют курсы английского языка, желательно район Callingwood Edmonton. Буду благодарна за любую информацию 🙏🏻
-
Бесплатно, кукурузная мука и овсянка, самовывоз Bonnie Doon ( по срокам все норм)
-
Доброго вечора! Можна Вам написати в приватні повідомлення?
-
Так
-
Кто может подсказать этот чемодан,подходит для ручной клади или нет ?
-
Air transat
-
Смотря какая компания.
-
Гуглом пользоваться не, не пробовали?
-
Размер?
-
Добрий день! Працюю в Telus в команді promotions. Тому кому потрібна допомога з підключенням інтернету або тв пишіть в особисті. (Підключення сервісів зі знижками).
-
Всем доброго времени суток можно попросить примеры резюме ,зарание спасибо 😇
-
4ukraine . ca/resumes только пробел убери
-
4ukraine . ca/resumes
-
Та за шо...ссылки удаляет автоматом...
-
спасибо
-
Привіт всім,можливо хтось знає відкрите сьогодні Costco?
-
Привіт, так відкрите.
-
Закрите, і бізнес костко також закритий.
-
Привіт, шановна група! Мені потрібна ваша увага! Благаю вас, допоможіть нам будь ласка! Для нашої родини, це, наразі дуже важливо. Моя дитина, моя мати, і я - перебуваємо зараз у дуже поганому положенні, в першу чергу в матеріальному плані. Я зертаюсь до всіх небайдужих, до всіх хто може допомогти копійкою, їжею, памперсами або дитячим харчуванням. Якщо такі є, то відпишіть мені в ЛС. Зараз, ми з моєю мамою не працюємо. Гроші, які були на чорний день, ми витратили ще тиждень тому. Сьогодні, окрім будинку, у нас більше нічого немає. Я прошу вас, не ігноруйте це прохання, будь ласка. Ми всі батьки, і всі віддамо та зробимо все, задля наших діток, але, все що я могла зробити - я зробила, тому тепер я звертаюсь до вас, до всіх тих, хто може допомогти. Дякую!
-
не пропустять, потрібна транзитна віза
30 Jan 2023, 02:31
668/18168
less than a minute ago