Ukrainian Edmonton
-
Добрий день! Пiдскажiть бодь ласка, яким чином можливо пiймати запиис до украiнського консульства у Эдмонтонi? Пробую вже недiлю и без результата. Дякую
-
В них дуже важко з записом,краще якщо що є можливість підійти в саме консульство
-
Всех приветствую! Набираю людей в команду🧑💻 Обучение абсолютно бесплатное! Денег на перед не беру❌ Моя выгода ваша работа под процент💲 Сфера-Арбитраж Криптовалют Заинтересованных жду в лс⤵️
-
Доброго дня. Хто може пояснити або має доступний матеріал по останніх змінах, де для іммігрантів дозволили навчатись? Що власне це дає з практичної точки зору? на прикладі якщо можна
-
Прилітаєте до Едмонтона чи Калгарі? Зустріч в аеропорту та відвезу у безкоштовний готель. Потрібно перевезти меблі? Працюю 24/7 без вихідних та свят! Велика, комфортна машина на 7 місць
-
Доброго дня! Як Ви збираєтесь навчатись англійською мовою, якщо Ви не можете перекласти інформацію яка надана на сайті уряду Канади?
-
Звісно, переважно всі ліцензовані заклади освіти приймають на навчання з CLB 7, рідше з CLB6, але таких мало А знання мови на цих рівнях передбачає здатність розуміння написано тексту на офіційних джерелах
-
Я мав на увазі державно акредитовані заклади освіти. Якщо є якісь приватні школи які обіцяють багато без IELTS то це SCAM
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. у мене є робота Мені було цікаво, чи буде вам цікаво публікувати оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою свого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або кожні два-чотири
-
Все вірно, навіть якщо формально дозвіл є і навчатися можно то все одно прийдеться скласти IELTS академічний для навчання в будь-якому закладі. Він важчий за загальний IELTS
-
Так, особливо технічні спеціальності де менше акцент на знання мов можуть прийняти з CLB6, а там же більший фокус на гуманітарні науки потребують 7 чи вище
-
А взагалі це все формально. Я наприклад викладач технічних наук, але коли читаю екзаменаційні роботи студентів інколи не можу зрозуміти як деяких з них прийняли взагалі 😂. Бо на практиці навіть CLB 6 може не означати достатній рівень для навчання.
-
Практично це нічого особливо не змінює, я так розумію вони просто трохи собі облегшили роботи. Бо отримати стаді перміт і так була не проблема. А все останнє залишається без змін: для вступу потрібен зданий академічний тест з англійської IELTS 6,5+, ціна на навчання за замовчуванням як для іноземних студентів, тобто в 3-5 разів вище. Тому зміни ні про що.
-
Все так і є. Перміт легко отримати. Основна зміна я думаю в тому що можно залишатися в країні тепер і не перетинати кордон. Раніше треба було виїхати з країни (перетнути кордон з США) і в'їхати назад до Канади вже з новим статусом (study permit) а тепер це не треба робити.
-
Якщо так то перепрошую)
-
Такі завжди були правила. Щоб змінити worker status на student status чи visitor status на status всі раніше перетинали кордон і потім їхали назад. Можливо, це недавно зміни у правилах зробили
-
еее це вам хто таке сказав. Начебто всі подавались онлайн нікуди не виїжджали. Бо ніякий статус не змінюється. Дехто відразу просив обидва перміти при першому перетині.
-
Для тих хто по CUAET в'іжджає можливо таке зробили. Взагалі, всі інші іноземні студенти можуть тільки до 20 годин працювати на тиждень (неповна ставка) і тільки на канікулах - 40. Тому якщо одразу 2 перміти зараз видають то це класно!
-
Насправді стаді перміт не впливає ніяк на ворк перміт і навпаки, вы помиляєтесь
-
Напишу для Вас Резюме та Мотиваційний Лист АНГЛІЙСЬКОЮ, бізнес пости, переклад на сайти. +380664399728 viber, telegram, WhatsApp
30 Jan 2023, 02:31
6715/18306
about 8 hours ago