Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня. Хто може пояснити або має доступний матеріал по останніх змінах, де для іммігрантів дозволили навчатись? Що власне це дає з практичної точки зору? на прикладі якщо можна
-
Прилітаєте до Едмонтона чи Калгарі? Зустріч в аеропорту та відвезу у безкоштовний готель. Потрібно перевезти меблі? Працюю 24/7 без вихідних та свят! Велика, комфортна машина на 7 місць
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. у мене є робота Мені було цікаво, чи буде вам цікаво публікувати оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою свого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або кожні два-чотири
-
-
Практично це нічого особливо не змінює, я так розумію вони просто трохи собі облегшили роботи. Бо отримати стаді перміт і так була не проблема. А все останнє залишається без змін: для вступу потрібен зданий академічний тест з англійської IELTS 6,5+, ціна на навчання за замовчуванням як для іноземних студентів, тобто в 3-5 разів вище. Тому зміни ні про що.
-
Все так і є. Перміт легко отримати. Основна зміна я думаю в тому що можно залишатися в країні тепер і не перетинати кордон. Раніше треба було виїхати з країни (перетнути кордон з США) і в'їхати назад до Канади вже з новим статусом (study permit) а тепер це не треба робити.
-
Насправді стаді перміт не впливає ніяк на ворк перміт і навпаки, вы помиляєтесь