Ukrainian Edmonton
-
Кто искал способы сэкономить на покупке стикoв , сигaрет, ElfВarов - напишите в личные сообщения, скину магазин 😉
-
Завтра їду в Калгарі є 2 вільних місць писати в лс
-
Кому потрібен домашній інтернет від Telus. Договір до грудня 2024, ціна 67CAD/місяць. Ми переїжджаємо і скасовуємо договір. Але нам сказали є можливість переписати на іншу людину, встановлення безкоштовно!
-
Вітаю! Я новенька у Канаді, пропоную свої послуги. Ваш фотограф у Едмонтоні📸 Знімаю всі Ваші важливі події!♥️ Вартість індивідуальної зйомки 1 година 150 $ 2 години 250 $ *студія та макіяж (якщо необхідні) оплачуються окремо ✅У вартість входить: - допомога у виборі образу та локації; - Фотосесія; - всі вихідні в кольорокорекції (в середньому виходить 50-100 шт) ✅Готові фото віддаю через 2-3 дні
-
Вибачте, але що смішного у пості дівчини?
-
Та будьласка) хай собі посміхається))) 😁
-
/kombucha and Caesar salad
-
І то правда)
-
Всім Доброго дня! Мій чоловік у пошуках роботи , можливо хтось знає де потрібні працівники або як найшвидше і краще знайти? Досвід роботи в Канаді є ,4 місяці. Дякую за будь- яку інфу.
-
Вітаю всіх! Мене звати Даніл, я працюю в promotion team компанії Telus. Гадаю всі мають мобільний звʼязок, та домашні сервіси, але певен що більшість з вас переплачують за все це. У такому випадку я можу допомогти вам з цим, надати чудовий сервіс від нашої компанії, та ще й за екстра знижками від promotion team. За детальною інформацією або будь-якими іншими питаннями, звертайтесь в приватні повідомлення, або дзвоніть на номер - 905 327 4559