Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня , можливо хтось може порекомендувати гарного спеціаліста ,ендокринолога , або сімейного лікаря . Дякую!
-
А факт того, що там якщо пропрацювати 3 місяці, то роботодавець починає оформляти документи для подачі на PR, після цього треба чекати до 12 тижнів (3 місяці)
-
Віза CUAET, прилечу скоро в Юкон (де до 6 місяців можна получити PR), день народження у мене аж 31 серпня
-
В тебе є віза робоча? Ти сам у Канаді? За яким потоком плануєш подаватися?
-
Доброго дня. Хочу запитати чи можна подаватись на PR в 17 років?
-
Дуже цікавить, але виглядає як скам
-
Доброго дня . Шукаю додаткову роботу після 4 вечора можна до ночі 12. Також на вихідних. Машини не мае. Хто шо підкаже може ?
-
Добрий день! Моє ім’я Андрій, я з Вінниці. Наша компанія допомагає бізнесу вийти на новий рівень, знайти клієнтів та збільшити дохід. Досвід більше 3-х років на ринку. Приводимо клієнтів з реклами у Facebook, Instagram,cаме у ваш бізнеc. Якщо бажаєте збільшити свій дохід, та пришвидшити розвиток бізнесу, будемо раді з вами працювати) Наша сторінка в instagram: instagram.com/target.center_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Хотів би додати, що ці базові курси проходять онлайн, можна прийти та користуватись їх комп'ютерами (не завжди є вільні)
-
Манікюр та довготривала укладка брів. Edmonton-AB Усім привіт , я майстер манікюру з досвідом роботи 6р , роблю такі послуги як: Нарощення нігтів, всі види чистки , покриття гель лаком, дизайни🥰 Це той манікюр ,на який захочеться прийти знов❤️ Прикріпляю свої роботи і робочу сторінку instagram. Якщо цікавить більш детальна інформація пишіть у messages🤭 Location: West Edmonton Mall instagram.com/beauty.di.tixa?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
⚡️ А чи знали ви що всім мешканцям Альберти належать виплати від провінції? ⚡️ А щось чули про повернення GST? ⚡️ Повернення податку на клімат? ➡️ А це легальний і досить простий спосіб отримати гроші прямо зараз, заповнивши лише декілька папірців. 🍒 Про те, як влаштована канадська податкова система, які ставки податків, першу податкову декларацію для новоприбулих та інші цікаві речі ми спілкувалися з пані Еллою Авакян - практикуючим tax adviser з 18-річним досвідом в Канаді. ❤️ Ставим лайкі, підписуємось на канал, тим самим ви мотивуєте нас робити новий цікавий контент для українців. PS: ми монтували це відео більш 30 годин, будьте котиками 💙💛 Приємного просмотру! www.youtube.com/watch?v=V8TM3L8CnKo PS. Ми реформували UU Calgary, то ж підписуйся в телеграм, якщо ти ще не з нами @uu_calgary
-
Сьогодні був у wecan cooperative. Всім, хто шукає роботу, бажано завітати, особливо у будівництві або пов'язану з їжею, пропонують безкоштовні базові курси з цих галузях. Також пропонують допомогу з резюме, але на резюме велика черга.
-
Привіт всім.! Шукаю роботу.За фахом мед.працівник.Маю досвід роботи на кухні.,опікунки.пакувальника мебл.фурнітури ,ковб .виробів. Досвід прибирання готелю . Готова до любої роботи.Автомобіля не маю.Можливо в когось є пропозиції.? Буду вдячна за допомогу.Анг.мова на шкільному рівні(продовжую вчити).Володію польскою мовою.Миру всім!
-
Дякую. Скинула
-
💥💥💥 Доброго дня, ЕДМОНТОН!!! Ми їдемо до Вас з УКРАЇНСЬКИМ СТЕНДАПОМ, в якому будуть смішні перевірені жарти від коміків з Калгарі 🇨🇦 Якщо хочете підняти собі настрій та весело провести час з друзями, але не знаєте де і як це зробити, то ми знайшли відповідь на це питання😉 Запрошуємо на наш стендап вечір від першого українського стендап клубу в Канаді🇺🇦 Вхід тільки по завчасним резерваціям місць в нашому діректі ІНСТАГРАМ @standupavangard 💬 Чекаємо Всіх,нам вже не терпиться побачити посмішки на Ваших обличчях 😊 📍Місце: «The Leaf Bar & Grill» 9016 132 Ave NW, Edmonton. 🗓️Дата: 05.02.23 🕰️Час: 18:00 💰Вхід: $25