Ukrainian Edmonton
-
Привіт Завтра буде безкоштовний вебінар про інтенсиви англійської від канадських мовних коледжів та академій, що надають знижки і стипендії для українців на час війни. Є пропозиції навчання онлайн для українців з будь-якої точки світу Можна зареєструватись, щоб отримати потім запис вебінару, якщо не можете бути присутніми (Це не реклама 🤭 організація, що проводить вебінар нічого з того не має) лиш як партнер навчальних закладів з освіти, має доступ до пропозицій, які ці заклади не розповсюджують у вільний доступ ) Кого цікавить, пришлю посилання на реєстрацію в приватні повідомлення
-
Цікаво
-
Привіт усім) Розклад подій в нас тепер такий: Понеділок: футбол ⚽️ Вівторок: баскетбол 🏀 Середа: волейбол 🏐 Четвер: великий теніс 🎾 П'ятниця: Куримо кальян, або граємо у настольні ігри або мафію. Та інші івенти по Вашій пропозиції. Суббота: BBQ, пікнік, поїздки в гори або на озеро. Приватні вечірки. Неділя: пінтбол, гіроскутери та інші івенти на вашу пропозицію. Також шукаємо людей які б хотіли проводити ці спортивні події. Так як наш організатор відбуває у відпустку) Час та локації можете дізнатись у приватні.
-
Мені теж цікаво
-
Напишіть і мені. Дякую
-
Ребят SOS🆘 На завтрашнее утро нужен пикап для перевозки шин Не бесплатно ☺️ Кто может помочь или знает людей у кого есть такие машины 🚘 Буду очень благодарна ☺️
-
Я могу перевезти 👌