Ukrainian Edmonton
-
Я покупаю и продаю USDT по хорошему курсу. Способ оплаты наличными или банковским переводом. Для получения более подробной информации напишите мне в директ.
-
Доброго дня, потрібна допомога. Можливо хтось знає в Едмонтоні україномовних адвокатів. І чи би могли скинути контактні дані? Наперед дякую.
-
[email protected] Україномовний юрист Богдана Степаненко. Сама зверталася до неї за допомогою. Раджу!
-
Гарно вам дякую
-
Transit, Google
-
Віддам, квін сайз, самовивіз
-
Їду сьогодні с Калгарі в Едмонтон є 2 вільних місць
-
Добрый день, подскажите, кто менял пермит(снимал ограничения) где это можно сделать? У нас маленькая шкодница порисовала его)) не планировали этого делать, но раз такое дело)
-
Шановні друзі,знайомі та небайдужі співвітчизники! Хочу до Вас звернутися за підтримкою та допомогою для нашої штурмової групи. Я розпочинаю збір на 5 радіостанцій та 1 Mavic,які вкрай необхідні для нас. Аби бути постійно на зв’язку під час штурму і не тільки,нам потрібен звʼязок.І найкраще в цьому можуть допомогти радіостанції.Тому на них і збираю. Оскільки наша розвідка не завжди вдало працює,тому нашими додатковими очима може стати Mavic, якщо ви будете не байдужі до нашої групи, і допоможете в зборі. Ця техніка життєво необхідна,через те,що вона дуже допомагає нашим хлопцям,які кожного дня і без того гинуть. 🤝 Вірю у вашу допомогу і небайдужість. Разом-ми сила. Дух наш непереможний.Тільки разом все подолаємо. Нехай благословляє вас Господь ❤️🔥. ℹ️ Картка ПриватБанку: 5457 0822 9559 2195; Картка МоноБанку: UAH 4441 1144 4427 7014 EU 4441114106374414 Цей збір-це моя особиста ініціатива. Кошти,які будуть зібрані,обовʼязково будуть спрямовані на їх цільове призначення, і за них буде відзвітовано.
-
Привіт. Допоможіть будь ласка. Дуже Потрібна робота. ПАР тайм.
-
Їду сьогодні с Калгарі в Едмонтон є 2 вільних місць
-
Всем привет 📦🚚 Есть человек , который занимается доставкой и смог бы завтра доставить нам мебель ?
-
Доброго вечора , підкажіть будь ласка , можливо у когось є білий померанський шпіц ? Маю декілька питань )
-
Всім доброго дня. Мій друг, кулеметник ДШБ, був важко поранений в бою і зараз знаходиться на лікуванні, але хоче забезпечити свій підрозділ зв'язком щоб хоч якось допогти своїм побратимам вціліти. Давайте пожертвуємо €1 чи $1 чи 1₴ і допоможимо тим хто жертвує своїм життям за для нашого миру. Його звернення та посилання на фейсбук сторінку надаю нижче Шановні друзі,знайомі та небайдужі співвітчизники! Хочу до Вас звернутися за підтримкою та допомогою для нашої штурмової групи. Я розпочинаю збір на 5 радіостанцій та 1 Mavic,які вкрай необхідні для нас. Аби бути постійно на зв’язку під час штурму і не тільки,нам потрібен звʼязок.І найкраще в цьому можуть допомогти радіостанції.Тому на них і збираю. Оскільки наша розвідка не завжди вдало працює,тому нашими додатковими очима може стати Mavic, якщо ви будете не байдужі до нашої групи, і допоможете в зборі. Ця техніка життєво необхідна,через те,що вона дуже допомагає нашим хлопцям,які кожного дня і без того гинуть. 🤝 Вірю у вашу допомогу і небайдужість. Разом-ми сила. Дух наш непереможний.Тільки разом все ℹ️ Картка ПриватБанку: 5457 0822 9559 2195; Картка МоноБанку: UAH 4441 1144 4427 7014 EU 4441114106374414 Цей збір-це моя особиста ініціатива. Кошти,які будуть зібрані,обовʼязково будуть спрямовані на їх цільове призначення, і за них буде відзвітовано.
-
Запрошую на навчання до English World Wide усіх, хто бажає підвищити свій рівень англійської мови та почувати себе більш впевнено у англомовному середовищі💛 Навчання онлайн, працюємо з 9:00-23:00, тому зможете навчатись у зручний для вас час! Запис в особисті повідомлення або + під постом🫶
-
📆 КОЛИ: неділя, 9 липня, о 14:00 годині. 📍ДЕ: Walterdale Bridge, downtown Edmonton. ❓ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ: Ми проведемо демонстрацію, присвячену загрозі підриву ЗАЕС. Наразі, ЗАЕС замінована російськими загарбниками. Запорізька АЕС — найбільша атомна станція у Європі. Вона, нашпигована вибухівкою та зброєю, залишається у руках окупантів. Ситуація на Запорізькій АЕС залишається складною, й нині існує імовірність того, що окупанти реалізують план, який призведе до величезної техногенної катастрофи. Адже і ми, і увесь світ переконалися: у росіян немає жодних червоних ліній. Ми не можемо про це мовчати! Світ має пам‘ятати, на що здатні російські терористи! Війна має кордони, радіація ні. Держава-терорист має бути зупинена! ✔️ЩО ПОТРІБНО: Приносьте постери, прапори, готівку для пожертвуваннь, тощо. Всі зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ. Ми збираємо кошти на евакуаційний автомобіль для хлопців на передовій. Ви також можете задонатити нам ітрансфером, на [email protected] Якщо у вас є якісь питання про збір — пишіть нам. Дякуємо! Слава Україні! 🇺🇦