Ukrainian Edmonton
-
Стягуватиметься плата в розмірі 50 доларів США за 15-хвилинну зустріч і 100 доларів США за 30-хвилинну зустріч у разі скасування, перенесення або неявки, якщо повідомлено менше ніж за 24 години (робочі дні).
-
За скільки можна доїхати з Калгарі в Едмонтон?
-
Проводжу безкоштовні онлайн-уроки для дітей зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм з нуля. Дитина проведе час з користю, а також отримає посилання на курс з нейромереж і зможе зробити круті проекти 🙂 Кому відправити посилання, пишіть!
-
Автобусом біля 40$ за людину, правда невідомо, як він ходить. Якщо декілька людей, то є сенс взяти машину. Я, наприклад, регулярно вожу людей Едмонтон-Калгарі-Едмонтон
-
Anyone can participate
-
Це тільки до геїв звернення чи всі можуть взяти участь?
-
Це добре. Мій секретар з вами звʼяжеться
-
Okay
-
Доброго дня, поділіться будь ласка досвідом, як знайти перше житло в Едмонтоні. Маємо двох маленьких дітей, прилітаємо до Канади у вересні.
-
😷Сертификат вакцинации в Дію без предоплаты❗ 💉2 дозы,бустер 🇪🇺Европейский сертификат (любая страна) 🦠ПЦР 👩👧👦Делаем сертификат детям 📄💊Корь и полиомиелит ⚓️Морские документы
-
Спробуйте звернутись у boardwalk хороші квартири за хорошу ціну
-
Доброго ранку! Можливо хтось відвідував лікаря стоматолога українського Павленко ,можете дати його дані?
-
Там українцям знижки
-
Якщо там не буде то зверніться mainstreet (780) 918-3698 Olga
-
Якщо діти школярі, то Вам краще пошукати житло у районі Capilano, там, наче, є двомовна школа.
-
АНГЛІЙСЬКА ОНЛАЙН ‼️ Зараз діє знижка до 25.07 «Знайомство з викладачем»і вартість складає лише 3000 грн/12 уроків 🔥
-
😁Продам пиво в одному паку не вистачає одної пляшки, 50$ за 2 паки , з доставкою по Едмонтону 70$ Причина: бос мій таке не п'є
-
Дякую) діти не школярі)
-
Дякую)
-
Всем привет! Собираю первую группу по спортивной гимнастике для детей. Кто хотел бы попробовать подобное занятие для своего ребенка? Научимся сидеть на шпагатах, стоять на руках, голове, держать уголки, отжиматься и тд. Расписание занятий хочу согласовать со всеми. Чтобы записаться пишите мне в ЛС. Язык проведения будет обговорен с каждым. Так де есть опции для взрослых. Любые типы и разновидности тренинга.
30 Jan 2023, 02:31
Post 6955 of 17880
about 3 hours ago