Ukrainian Edmonton
-
Даже если кто-то не успеет купить жилье по CUAET, думаю переживать особо не стоит. Даже большая часть канадцев не может позволить себе купить жилье сейчас из-за высоких процентных ставок. Кто может купить сейчас тот сможет купить и после того как CUAET закроется. Особенно в Эдмонтоне. Всё-таки цены одни из лучших в крупных городах. Законы постоянно меняются и лазейки всегда есть. Полно иностранных инвесторов все время что-то покупают несмотря на многочисленные запреты.
-
Добрий вечір, хтось знаю майстра манікюру біля Bonnie Doon? Дякую
-
🔥 ВАТРА: "Мені нравиця, як воно горить" 🔥 📅 Дата: Субота, 15 липня 🕖 Час: 19:00 - 10:30 📍 Місце: Rundle Park, 113 AV NW, Edmonton Приготуйся відчути палючу атмосферу на ВАТРІ: "Мені нравиця, як воно горить". Разом із нами ти зможеш насолодитися живим спілкуванням з однодумцями, співати під гітару улюблені пісні та смакувати ароматними маршмелоу. А ще, ми підготували лотерею з неймовірними призами! Не пропусти найгарячішу подію цього сезону, де ти зможеш відчути магію вогню та створити незабутні спогади. Запали своє серце на ВАТРІ! 🔥💃🎵🎁 #МеніНравицяЯкВоноГорить #Вогонь #НеперевершеніМоменти
-
Хтось їздив із Banff до Moraine Lake без власного авто? Підкажіть як краще це зробити якщо у вас є такий досвід)
-
Дякую