Ukrainian Edmonton
-
🔥 ВАТРА: "Мені нравиця, як воно горить" 🔥 📅 Дата: Субота, 15 липня 🕖 Час: 19:00 - 10:30 📍 Місце: Rundle Park, 113 AV NW, Edmonton Приготуйся відчути палючу атмосферу на ВАТРІ: "Мені нравиця, як воно горить". Разом із нами ти зможеш насолодитися живим спілкуванням з однодумцями, співати під гітару улюблені пісні та смакувати ароматними маршмелоу. А ще, ми підготували лотерею з неймовірними призами! Не пропусти найгарячішу подію цього сезону, де ти зможеш відчути магію вогню та створити незабутні спогади. Запали своє серце на ВАТРІ! 🔥💃🎵🎁 #МеніНравицяЯкВоноГорить #Вогонь #НеперевершеніМоменти
-
Хтось їздив із Banff до Moraine Lake без власного авто? Підкажіть як краще це зробити якщо у вас є такий досвід)
-
Дякую
-
☄️Здравствуй пyтник. Надoeли coвкoвые CМИ? Тoшнит от гocударства, которое oтносится к тебе как к ребёнку и пытается внyшить тебе, что без него ты бeспомощен? 🤬 На нашем кaнaлe мы освещаем частные инициaтивы прeдпринимaтeлей. 🧐 Крупнeйшее на руccкoм языкe собрание материалов о частных вoeнныx кoмпaниях 🪖 Чaстная мeдицина 💊 Чaстнaя пoлиция 👮♂ Чaстные пoжaрные, дeтские сaды, yниверситеты, школы, парки, внеклассное обучение, социальные прoграммы и все, что не даёт скoнцентрировать влaсть в руках кучки нeизбранных бюpoкрaтoв 🤑 Так же мы пoддeрживaeм Укрaинy в нынешнем кoнфликтe 🇺🇦 ☄️Пoдписывaйся ☄️
-
Так, є
-
Кровати є?
-
Я хочу это, есть ?
-
Подскажите приложение для проверки авто на штраф
-
Можете скинути скрін, як цей додаток виглядає, не можу знайти в апсторі
-
Дякую