Ukrainian Edmonton
-
Можете скинути скрін, як цей додаток виглядає, не можу знайти в апсторі
-
Дякую
-
Что платить нужно будет 943. Узнайте еще в садике о гранте, они его сами оформляют, и он покрывает еще 450 cad
-
Запрошую на навчання до English World Wide усіх, хто бажає підвищити свій рівень англійської мови та почувати себе більш впевнено у англомовному середовищі💛 Навчання онлайн, працюємо з 9:00-23:00, тому зможете навчатись у зручний для вас час! Запис в особисті повідомлення або + під постом🫶
-
Привіт,є хтось хто робить нарощування вій?
-
Допомагаю з перевезенням меблів, речей, будь-чого... Влізає більше, ніж у трак. Працюю 24/7. Низька ціна для українців! Звертайтесь...
-
Кто меньше 😂
-
40$ зустріч в Аєрпорту Едмонтон
-
Доплачу за зустріч 😄
-
Якщо є можливість поїхати за місто, то можу порадити дівчинку. Роблю у неї і дуже задоволена
-
Привіт! Мій офіс (Coldwell Banker Real Estate) наразі шукає людей, які хочуть працювати вдома. Досвід не потрібен і надається повне навчання! Ви зможете доглядати за своїми дітьми (або домашніми тваринами), заощаджувати час на дорогу та гроші на бензин. Відмінна робота, чудова оплата, гарантована оплата та бонуси, оплата становить 500 доларів на тиждень. Доступні тимчасові та постійні посади. Доступні постійні посади. За додатковою інформацією надсилайте мені повідомлення. Дякую