Ukrainian Edmonton
-
А морська крупна не підійде?
-
👍👍👍👍👍
-
🔥ЗАПРОШУЄМО, на відкриття-презентацію першого Українського клубу з повноконтактного Кіокушин Карате 👊 в Едмонтоні, для дітей від 4-х років та дорослих🥋. 🔥 ПОНЕДІЛОК 17 Липня о 18.30 за адресою: 9770 54 Ave NW, 8258880458.
-
☀️ Зараз літні канікули і ви би хотіли, щоб дитина проводила вільний час з користю? Хочете, щоб дитина відпочивала в компанії однодумців і ще й отримувала корисні знання для майбутньої професії? Запрошуємо до нашого літнього IT-табору в онлайн школі YoungCoderSchool з 31.07-11.08! ✨Магія Гаррі Поттера і світ програмування» ✅2 тижні занять! ✅10 уроків! ✅3 напрямки! ✅Проєкт в кінці зміни табору із результатами навчання! ✅Вожаті для кожної вікової групи, щоб створити атмосферу табору! ✅Групи українців, де дітки зможуть знайти однодумців і нових друзів! ✅Приємні подарунки в кінці зміни!
-
Вітаю всіх! Мене звати Даніл, я працюю в promotion team компанії Telus. Гадаю всі мають мобільний звʼязок, та домашні сервіси, але певен що більшість з вас переплачують за все це. У такому випадку я можу допомогти вам з цим, надати чудовий сервіс від нашої компанії, та ще й за екстра знижками від promotion team. За детальною інформацією або будь-якими іншими питаннями, звертайтесь в приватні повідомлення, або дзвоніть на номер - 905 327 4559
-
Земляки питання тим хто знає 100% —« якщо відпрацювати 6 міс , потім зробити перерву 4 міс , потім вернутися по тому ж ноку і відробити ще 6 міс , чи буде то зараховано як 12 міс досвіду при подачі на пр ???» дякую
-
Не буде. Зарахують як сезонну роботу Чула це від імміграційного спеціаліста на зустрічі