Ukrainian Edmonton
-
Земляки питання тим хто знає 100% —« якщо відпрацювати 6 міс , потім зробити перерву 4 міс , потім вернутися по тому ж ноку і відробити ще 6 міс , чи буде то зараховано як 12 міс досвіду при подачі на пр ???» дякую
-
Не буде. Зарахують як сезонну роботу Чула це від імміграційного спеціаліста на зустрічі
-
Є гарна двушка на заході. Напишіть мені, дам контакт
-
) так буде чи не буде ?))
-
Досвід враховується за останні 18 місяців. Відповідно, якщо Ви пропрацюєте 6 місяців, зробите перерву 4 місяці та далі отримаєте джоб офер фул тайм та допрацюєте до 12 місяців в сумі, то зможете спокійно податись по провінційній програмі.. Головне, щоб нок залишався той самий та умови контракту підходили теж під умови програми.
-
Не хочеться давати 300 ук щоб взнати відповідь на це питання іміграційному ,)) я знаю що треба відробити 12 міс по одному року за останні 18 міс , ось чи можна розрив робити на протязі цих 18 міс і міняти роботодавця , не мінчюси при цьому нок , хтось домтовірно знає???? По lmia несожна а по cuaet ???
-
Ну, я на сесії Богдани Степаненко-Липовик (місцевий іміграційний консультант) чув, що якраз таки таке зараховують.. головне набрати досвіду, неважливо скільки було роботодавців, адже головне під час подачі мати фулл-тайм джоб офер та щоб роботодавець гарантував, що Ви пропрацюєте в нього як мінімум рік
-
Та я якраз на це і надіюсь , нок трак драйвер міняти не буду , хочу відробити 6 міс потім перерва на курси інгліша і здача аєлтс , і потім продовження , щоб за 18 міс набрати 12 м роботи по 1 ноку і мати сертифікат , а вище пані пише , що чула від міграційного що при розриві , не зарахують …
-
Напишіть мені в особисті ))
-
Чи можна десь взяти контакти Степаненко?
-
А як добитися від роботодавця гарантування за рік роботи в нього ?))
-
Отож справа не в роботодавцях. Хоч 100 )) головне щоб код один і кількість годин відповідало. А такі перерви, як 4-6 місяців не дають можливості Але звичайно краще звернутись до спеціалістів. Таке питання було на зустрічі з імміграційним спеціалістом. У чоловіка 6 місяців перерва в одній компанії. Богдана (не памʼятаю прізвище) чітко сказала НІ!