Ukrainian Edmonton
-
6607 177 St NW, Edmonton, AB T5T 4K3
-
Продам,купляли все нове,використанні було 4 місяці Матрас Queen Диван не розкладається 180 см Подовжувач Стіл Настільна лампа Кросівки зі сталевим носком, 43р Комбінезон 46р Сапоги зимові 39-40 р
-
Привіт, я отримав цю роботу в Інтернеті, за яку платять 850 доларів США щотижня. Це просто для того, щоб опублікувати фотографію мого оголошення про оренду на ринку Facebook. Надішліть мені в папку, щоб отримати докладнішу інформацію.
-
Хахахахахахахах
-
Я хочу хахахха
-
Ахахах це радує
-
Треба ще один чат для своїх організувати "Бухалка" буде називатись.
-
Скажіть будьласка вона спілкується українською?
-
Привіт, я отримав цю роботу в Інтернеті, за яку платять 850 доларів США щотижня. Це просто для того, щоб опублікувати фотографію мого оголошення про оренду на ринку Facebook. Надішліть мені в папку, щоб отримати докладнішу інформацію.
-
Малеча шукає домівку💛💙 Звертайтесь у особисті)
-
Кто хоче в чат для своїх «Курилка»? «Своїм» може стати кожен. Курити не обрв‘язково. Там можна знайти багато друзів з різних провінцій по всій Канаді. Найкращий чат для спілкування молоді без «допомоги». Допомога - гугл. Хто хоче в чат пишіть + в лс прийшлю ссилку:)💚💚💚
-
Привіт усім, хто шукає роботу. Я наймаю, і оплата становить 850 доларів на тиждень. Щоб дізнатися більше, напишіть мені безпосередньо
-
/scam