Ukrainian Edmonton
-
Привіт, я отримав цю роботу в Інтернеті, за яку платять 850 доларів США щотижня. Це просто для того, щоб опублікувати фотографію мого оголошення про оренду на ринку Facebook. Надішліть мені в папку, щоб отримати докладнішу інформацію.
-
Малеча шукає домівку💛💙 Звертайтесь у особисті)
-
Кто хоче в чат для своїх «Курилка»? «Своїм» може стати кожен. Курити не обрв‘язково. Там можна знайти багато друзів з різних провінцій по всій Канаді. Найкращий чат для спілкування молоді без «допомоги». Допомога - гугл. Хто хоче в чат пишіть + в лс прийшлю ссилку:)💚💚💚
-
Привіт усім, хто шукає роботу. Я наймаю, і оплата становить 850 доларів на тиждень. Щоб дізнатися більше, напишіть мені безпосередньо
-
/scam
-
🇨🇦🇺🇦⚽️🥅🏟️ Хей, друзі! Плануємо робити великий футбольний поєдинок між українцями Едмонтона проти українців в Калгарі. Всі гроші з продажу квитків, аукціону з лотами від національної збірної відправимо на ЗСУ. Вже орендували стадіон на 3500 людей та залучаємо партнерів, спонсорів. Бажаєш долучитись до івенту? Пишіть в приватні
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
👍👍👍
-
Чи хтось з мужчин можливо виїзжав за кордон через телеграм групу zakordon Чи можна зними працювати
-
Напишу класне резюме та супровідний лист англійською та французькою, переклад, можу зробити резюме на різні посади. Написала 150+ резюме в 35 + галузях Є зразки, якісно та швидко. 📌20 % з кожного резюме йде на підтримку ЗСУ та благодійність. 📞+380664399728 telegram, WhatsApp, viber
-
/scam