Ukrainian Edmonton
-
І таке питання на дітей є якась допомога
-
А що , тут таке є?
-
Продам 3,4 v6 Полный привод 2007 Пробег 286к Расход 12 литров Максимальная комплектация, кожа, электро сиденье с подогревом, круиз-контроль, задний ряд сидений складывается полностью и двигается вперед-назад, аудио система пионер 7 спикеров, не бита не крашена, авто на полном ходу, новая резина, аккумулятор и т.д(лист с комплектацией на фото) машина до 282тыс управлялась одним человеком Все прозрачно, предоставлю любую информацию Продаю в связи с тем что хочу купить машину дороже Все вопросы в личные
-
6500 торг на месте
-
Яка ціна?
-
А я ось живота надірвала від сміху 🤪😜😝
-
А де можна заповнити заявки? Або де почитати,подивитись? Дякую
-
Я україномовна. Працюю в St. Albert в салоні. Пишіть в приват.
-
Добрий вечір в мене на укр карті монобака є 500грн кто би міг мене підстригти я б вам скинув гроші на картку) Жалко $)
-
Доброго дня усім ) Хто планує летиті з Канади в Європу ,або навпаки , маю знижку на авіаквитки , пишіть в ЛС !
-
Тип того
-
Нефте-газ деревня с десятком заводов
-
Здравствуйте Едет ли кто-то сегодня завтра в Фокс Криг?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я вагітна, 32й тиждень, вчора подали документи на страховку. Там сказали, що вам ок, приймуть всюди з воркпермітом і паспортом, страховка вже буде працювати. В чому питання, хочу звернутись до лікаря щодо вакцинації для себе (правець, кошлюк, дефтерія), і щоб перевірили взагалі стан після перельоту, куди йти, у walk-in clinic чи шукати одразу геніколога і намагатись потрапити до нього? Буду вдячна за поради 🙏