Ukrainian Edmonton
-
Привіт, хто купував авто на Копарту маю декілька питань ,гарного дня
-
Я могу встретить Вас в аеропорту Калгари и за 3 часа довезти в бесплатный отель Эдмонтона 😉
-
Доброго дня Дорогі Українці, маю невеличкі передряги ,прожила 7 років з хлопцем як "камен лав",приїхали до Канади і вирішили ,що ми дуже різні та Чужі люди... Проблема така коли поїхала від нього ми мали податись на бенефікти, залишила цю справу йому і попросила щоб віддав як прийдуть,сказав що окей віддам. Не віддає, каже що згубив ,заблокував мене,робить мені проблеми,як їх можна відновити?ще навіть не розумію зроблені вони чи ні!мене відправили з Tower Centre на цю адресу 10009 108 St NW Alberta Bleu Cross асистентів взагалі не має на гарячій лінії сказали, що немає моїх даних,значить він не зробив,як податись і де взяти цю заявку?
-
Ні ,спробую,дякую)
-
Доброго вечора. Шукаю роботу на baby sitting, вмію ладити з дітьми. Якщо цікаво пишіть в дірект
-
Добрий вечір просвітліть на рахунок оплати мобільного зв'язку,маю так не зрозуміло
-
Всім привіт! Вже в суботу, 29-го липня відбудеться наша благодійна вечірка. Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час після важкого робочого тиждня. Для дівчат які прийдуть в рожевому - безкоштовний келих ігристого вина і вхід на наступну вечірку Початок: 22:00 Локація: The Provincial Kitchen & Bar. Вхід: для дівчат 10$, для хлопців - 15$. 50% від чистого прибутку переводимо на ЗСУ.
-
Всім привіт! Вже в суботу, 29-го липня відбудеться наша благодійна вечірка. Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час після важкого робочого тиждня. Для дівчат які прийдуть в рожевому - безкоштовний келих ігристого вина і вхід на наступну вечірку Початок: 22:00 Локація: The Provincial Kitchen & Bar. Вхід: для дівчат 10$, для хлопців - 15$. 50% від чистого прибутку переводимо на ЗСУ.
-
Добрий вечір ,підкажіть будьласка хто можливо знає відповідь на питання ,до мене прилітає донька 16 років який перміт краще відкрити work чи student
-
Лише Wes Canada чи треба щось ще?
-
Що саме обирати при подачі заяви на апостиль. Евалюація диплому