Ukrainian Edmonton
-
Доброго времени суток! Меня зовут Екатерина предлагаю Вам свои услуги в изготовление украшений из бисера (по фото), а так же есть мой ассортимент в наличии и под заказ. Я нахожусь в Украине, Николаев. Отправка по всему миру +380672036280 Ассортимент и цены
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Не позорьтесь такое спрашивать)))
-
Ми і їздимо на автобусах завжди, але в такий мороз від зупинки транспорту до самого садочку дитини ще пішки 15 хв Тому підказали за цей убер, що він дешевший ніж брати таксі І моє питання зовсім не позорне, наприклад в Україні, за таксі рідко заплатиш картою!
-
Ой да, биг тейсти не хватает тут
-
Uber тільки карткою
-
Друзі. Доброго вечора. Якщо не маю українських водійських прав. Здам теорію, а за рік можу здавати практичне. Питання в тому, чи обов'язково через рік? Чи наприклад через 1.5 року можна? Є який термін?
-
Идея для стартапа,открыть макдональдс с украинским меню :)
-
Хоть через 5
-
吉 Anna, чтобы вступить в группу, ваше имя и фамилия не должны содержать иероглифы Действие: выгнан из группы с возможностью повторного вступления ❗️
-
доброго времени суток,есть в группе тренеры по видам спорта работающие по специальности в эдмонтоне?
-
Яка ситуація? Вас не пустили на літак до Лондона? Багато хто пише що не можна їхати, але самі не пробували. Інші пишуть що можна бо вони самі так уже зробили
-
Я дізнавалась, мені казали 1–1,5 місяці