Ukrainian Edmonton
-
Увечері можна па парковці кінгсвей мол покататися, простору там багато
-
Добрий день! Чи є хто останнім часом подавався на візу бо стара скінчилась разом з паспортом?
-
Терміново перездаю свій контракт на оренду. 1bedroom у Southgate Tower. Депозит 400$, оренда 1307$/місяць+світло і інтернет. Квартира на 18 поверсі, два ліфти, з парковки окремий, дуже гарний вид на місто, великий балкон. Надзвичайно зручне розташування. У кого немає машини, рекомендую! 3 хвилини до Southgate Station, де і метро і всі автобуси. Безкоштовний басейн на першому поверсі, паркінг за окрему плату, мангальний двір, chill zone з free wi-fi. дозволено з котами. Фото квартири реальні, квартира з ковровим покриттям і білою технікою.
-
Я читала тут у групі що вони дійсні до січня 24 року. То для українців. Хоча пише до вересня. Така форма тих бенефітів.
-
Підкажіть будь ласка групу бюті послуг в телеграмі.
-
І от я теж читала, але аби ж знати, як воно насправді. Бо вересень ось уже на носі. То чи чекати, чи знову на бенефіти якось подаватися? 🤷
-
А шо за бенефіти? Можна неосвідченому пояснити ?
-
Додаткове страхування: стоматологія та офтальмолог. Ви отримуєте це після хелс картки.
-
Ага. Я зрозумів.
-
Як отримати цю допомогу, якщо карта вже і наявності?)
-
Всім привіт! Вже в суботу, 29-го липня відбудеться наша благодійна вечірка. Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час після важкого робочого тиждня. Для дівчат які прийдуть в рожевому - безкоштовний келих ігристого вина і вхід на наступну вечірку Початок: 22:00 Локація: The Provincial Kitchen & Bar. Вхід: для дівчат 10$, для хлопців - 15$. 50% від чистого прибутку переводимо на ЗСУ.
-
Яку допомогу? Це страхування.
-
Як правильно використати ці бенефіти?.
-
Можливості роботи.... Шукаю особистого помічника, який допоможе розміщувати мої оголошення... і вам заплатять 1400 доларів за два тижні.. Якщо цікаво, напишіть DM
-
Вони покривають пломбування та видалення зубів. В деяких випадках - лікування каналів. А також покривають консультацію офтальмолога, перевірку зору та одні окуляри раз на два роки (в межах $180 чи $190, точно не знаю).
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, після закінчення візи які є варіанти продовження ворк перміту, якщо не подав на ПР
-
На сайті IRCC є інформація щодо цього. Для тих, хто вже в Канаді, можна податися на подовження/отримання нового work permit до 31 березня 2024 року.
-
Всем привет. Поделитесь, пожалуйста, контактами миграционного консультанта ( юриста), того кто проконсультирует и проведёт процедуру получения PR от начала и до конца. Заранее благодарю за адекватные ответы. З.ы.: поиск по чату и в закрепах не помог.
-
Психолог для дітей та дорослих ❌ невпевненість в собі, низька самооцінка ❌ проблеми у стосунках з партнером, оточуючими ❌ складно у новій країні ❌ травма, втрата, апатія, стрес ✅ індивідуальні консультації ✅ вікова категорія від 5 ✅ різні спеціалісти для кожного запиту Для детальної інформації, пишіть нам або ставте ❤️ на це повідомлення, ми точно знаємо як допомогти!
-
Здравствуйте! Открыт набор в команду👫 За обучение денег не беру! Денег наперед так же не беру❌ Мне интересна ваша работа под💲 Сфера-Арбитраж Криптовалют Заинтересовал? Жду в лс⤵️
30 Jan 2023, 02:31
7503/18145
13 minutes ago