Ukrainian Edmonton
-
В нас у багатьох навіть дві освіти і рівень англійської досить непоганий. Так що це ви не туди. Які у вас є додаткові скіли, за які на ресепшині платять 5500? (Бо я хочу теж таку зарплату отримувати, тож цікаво, що я ще маю вміти? 2 вищі освіти (магістр), високий рівень англійської (об'єктивно).
-
Я згодна, що в Торонто важче з роботою, ніж в Едмонтоні. Але, якщо ви отримуєте 5500 в Едмонтоні, то явно у вас є скіли, яких нема у багатьох новоприбулих. Навіть у тих, хто володіє мовою. Так ось, навіть такі люди з посередніми скілами знаходять досить легко роботу в Торонто за 17-18 Дол/годину, в той час, як вам не вдалося. При тому в Едмонтоні у вас така хороша зарплата. Саме тому люди й дивуються
-
-
Я і в Україні +- стільки заробляла. Ну в мене багато скілів. Я дуже добре розбираюсь в соціальних мережах (до війни в мене було пів мільона підписників), розбираюсь в програмуванні, всію писати код, одна з моїх освіт графічний дизайнер (веб дизайнер) тому я зараз створюю фірмовий стиль для салону мого боса. Також бьюті сферу знаю, сферу обслуговування (як спілкуватись з клієнтами), є 2 сертифікати smart serve, pro serve для яких я сдавала тести, англійська високий рівень, вищі освіти (магістр з прикладної лінгвістики), вмію викладати англійську. Багато чого. Які в вас скіли? Може щось пораджу. Як ви пам‘ятаєте двом жінкам дала роботу.
-
Ні, просто "респшин" і "5500" якось дивно співвідносяться. Тож і дивуюся, які скіли мають бути в ресепшионіста, щоб він отримував таку зарплату? Аби ж ви написали про якусь професію, яка вимагає певної кваліфікації (будівництво і тд), то в мене питань би не виникало
-
Це без податків 😂😂😂
-
Смотрю тут весело )