Ukrainian Edmonton
-
Я і в Україні +- стільки заробляла. Ну в мене багато скілів. Я дуже добре розбираюсь в соціальних мережах (до війни в мене було пів мільона підписників), розбираюсь в програмуванні, всію писати код, одна з моїх освіт графічний дизайнер (веб дизайнер) тому я зараз створюю фірмовий стиль для салону мого боса. Також бьюті сферу знаю, сферу обслуговування (як спілкуватись з клієнтами), є 2 сертифікати smart serve, pro serve для яких я сдавала тести, англійська високий рівень, вищі освіти (магістр з прикладної лінгвістики), вмію викладати англійську. Багато чого. Які в вас скіли? Може щось пораджу. Як ви пам‘ятаєте двом жінкам дала роботу.
-
Ні, просто "респшин" і "5500" якось дивно співвідносяться. Тож і дивуюся, які скіли мають бути в ресепшионіста, щоб він отримував таку зарплату? Аби ж ви написали про якусь професію, яка вимагає певної кваліфікації (будівництво і тд), то в мене питань би не виникало
-
Це без податків 😂😂😂
-
Смотрю тут весело )
-
І чекнути треба мережеві драйвери Може їх там нема
-
Було б весело, якби не було так гірко. Нам би повчитись у індусів і філіпінців- підтримувати своїх. І не тільки на словах.
-
Так через кабель Ethernet пробуйте
-
А ви точно компуторщик?)
-
+1 в команді оптимістів…)
-
Согласен )
-
Найми людину!!! Давай я за 100$ під'їду завтра