Ukrainian Edmonton
-
Кабель Ethernet
-
Hello everyone! 🖤 Запрошую на уроки англійської мови (індивідуальні та групові). Заняття онлайн на платформі Zoom. 👩🏻💻 На даний момент активно набираю на початкові рівні з метою допомоги з адаптацією в англомовному середовищі. Перед початком навчання обов'язково проводжу безкоштовну консультацію-діагностику для знайомства, визначення рівня, обговорення ваших запитів та формату навчання.
-
Добрый день, кто нибудь делал в Эдмонтоне отказное от наследства в Украине? Подскажите нюансы и цены, пожалуйста 🙏
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи є якісь спортивні зали де можна записатись з хорошою знижкою?
-
Дякую! Спробуємо.
-
Вам повинно було прийти га пошту повідомлення від IRCC і там також сказано що можна показати це повідомлення разом з ворк перміт чи щось на кшталт того. Якщо питають про стаді перміт
-
Підкажіть, будь ласка, а де про це можна прочитати? Бо звернулися в NAIT, вони вимагають study permit .
-
Дякую!
-
Wallmart, около 300$ Или на фейсбук маркетплейсе. Меня часто просят привезти так матрас или мебель. Вы договариватесь на маркетплейсе, даете мне адрес. Я еду - сам забираю и привожу Вам. Очень удобно 😉
-
Стоимость зависит от расстояния 40-70$
-
Привіт, така ситуація, ми з чоловіком досить нещодавно приїхали в Канаду і хочемо зараз взяти машину в кредит, але нам прямо кажуть що потрібний co-signer, тобто хтось, у кого хороша кредитна історія і діючий кредит, якому мінімум 6 місяців. Якщо в чаті є хтось хто зможе нам з цим допомогти будемо дуже вдячні. Компанія видасть вам 1000$, а також вас випишуть з договору через півроку. Ми плануємо залишатися в Канаді і машину власне хочемо взяти для побудови власної кредитної історії.
-
Вітаю всіх! Мене звати Даніл, я працюю в promotion team компанії Telus. Гадаю всі мають мобільний звʼязок, та домашні сервіси, але певен що більшість з вас переплачують за все це. У такому випадку я можу допомогти вам з цим, надати чудовий сервіс від нашої компанії, та ще й за екстра знижками від promotion team. За детальною інформацією або будь-якими іншими питаннями, звертайтесь в приватні повідомлення, або дзвоніть на номер - 905 327 4559