Ukrainian Edmonton
-
Добрий вечір , можливо хтось знає контакти невеликих диллерів авто де можливо придбати за середні кошти авто можливо в кредит
-
CONSENT FORM Доброго дня, з приводу ось цієї частини (внизу) не зрозуміло. Я подавав аплікацію на візу за батьків, і вказував що я подаю за них. І тепер я не знаю чи писати себе в цей розділ conseent form. Здавати біометрію вони йдуть самі, без мене, але там дивне формулювання, "подає та/або отримує заяву на отримання візи" Що вони мають на увазі, саму аплікацію на візу чи подачу паспорта із запрошенням на вклейку. Перше робив я, а друге будуть робити вони 🤷 Заголовок цієї частини англійською і українською: Consent for Indirect Submission and/or Collection (to be completed ONLY if travel agent or person other than applicant themselves is submitting and/or collecting the visa application and decision) Згода на непряме подання та/або отримання (заповнюється ТІЛЬКИ, якщо турагент або особа, яка не є заявником, подає та/або отримує заяву на отримання візи тарішення)
-
Напишіть мені, працюю в ділершипі
-
Рекомендую ділершип, в якому я купував авто - Capital City Motors Скажете від Алекса з України - дадуть знижку 😉
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1400 доларів за два тижні. Щоб дізнатися більше, напишіть мені прямо.
-
Airbnb
-
Доброго дня! Потребую допомоги по оформленню work permits. Ми прилітаємо з пересадкою спершу у Ванкувері, а потім летимо до Едмонтона. Цікавить, в котрому з них нам треба оформлювати дозвіл на роботу? Чи обовʼязково це має бути Ванкувер, як місце першого прильоту до Канади?
-
В місті діє програма надання безкоштовного готелю на перші 2 тижня для новоприбулих українців. Проблем з заселенням немає, тож зможете нею скористатися. Якщо прибуваєте після зазначеного часу то на першу ніч ви можете скористатися платним готелем Edmonton Inn за пільговою вартістю 60 доларів за ніч за номер, а з 12 наступного дня або з понеділка з 9 до 17 дзвонити до безкоштовного.
-
Не безоштовно.
-
Доброго дня шукаю людину яка добре розмовляє на англійській мові. Щоб допомогла здати тест на ред сіл. Дякую.
-
Можу допомогти 🙌 Маю досвід
-
Без варіантів треба оформлювати ворк перміт в першому аеропорту Канади, це зазвичай займає до 2х годин. В Едмонтоні можу Вас зустріти та відвезти в безкоштовний готель 😉
-
Добрый день. Касательно отеля в Эдмонтоне. Сейчас есть места в бесплатных отелях. Нужно бронировать по телефону по прилету. Я могу помочь забронировать, встретить в аэропорту и отвезти в бесплатный отель 😉