Ukrainian Edmonton
-
Вітаю, хтось будь ласка зараз може скинути 170грн на картку з поверненням? Терміново 🆘
-
А мені сказали, що це не бонуси, а тіпа кредитного ліміту і ти має їх повернути, як витратиш
-
Доброго дня! Можливо хтось здає двохкімнатну квартиру чи будинок, буду вдячний за допомогу!
-
есть ли какое то приемное отделение в эдмонтоне чтобы мы могли без страховок попасть к врачу?
-
здравствуйте ,с мужем заболели ветрянкой ,медицинских страховок еще нет,подскажите куда нам обращаться?
-
Доброго дня. У звʼязку з переїздом віддамо посуд,речі,подушки,постіль. Район Glastonbury
-
Walk- in- clinic
-
Може, не зрозуміли ви одне одного? Ба касири в них багато чого не знають. Наприклад, про Temporary shopping pass, коли ви вже може робити покупки за допомогою коду, який ви отримуєте на електронну пошту до того, як отримаєте фізичні картки. Я вчора касиру пояснювала, а потім він здивувався, що воно дійсно працює.
-
Спробуйте зателефонувати їм на гарячу лінію, вони вам скажуть ваші номери полісів. Але телефонуйте зранку, одразу після 8, пізніше додзвонитися просто неможливо.
-
Добрий вечір. завтра треба чоловічу стрижку, район Бонні дун, вайт авеню. Відзовіться))
-
Я ПОКУПАЮ И ПРОДАЮ USDT ПО ВЫГОДНОМУ КУРСУ СПОСОБ ОПЛАТЫ, НАЛИЧНЫМИ ИЛИ БАНКОВСКИМ ПЕРЕВОДОМ
-
Вітаю, хтось будь ласка зараз може скинути 170грн на картку з поверненням? Терміново 🆘
-
А як їх оформити ? Можна ссилку будь ласка
-
Julia Simko (так подписана в телеграмм, рекомендую!)
-
Привіт, чи потрібна вам робота? Я наймаю, а зарплата становить 1600 доларів за два тижні. Dm про те, як почати
-
На сайті Волмарта або на касі в магазині.
-
Добрый день! Я предоставляю помощь Украинцам в Канаде, которые нуждаются в финансовой поддержке. Готов предоставить информацию и поддержку во всех вопросах, связанных с финансовыми возможностями, которые могут быть доступны. Эта помощь предназначена для тех, кто планирует покинуть Канаду. Если вы или кто-то из ваших знакомых может воспользоваться этой помощью, обращайтесь ко мне напрямую. (Отвечу в течение 1-12 часов) Спасибо за внимание
-
/report
-
/report
-
Всім привіт, чи є кравчині в районі даунтаун чи South Gates?
30 Jan 2023, 02:31
7992/18259
about 2 hours ago