Ukrainian Edmonton
-
Hello, the Amazon platform is recruiting a large number of part-timers. No matter where you are, you only need a mobile phone to operate at home, with zero investment and a daily income of up to 200 US dollars. If you want to do this, please reply to my message as soon as possible If you're not interested in this job, don't bother!
-
-
доброго дня шановні. Хто жив в безкоштовному готелі, де ви харчувалися? Бо мені здається втрьох по закладам дуже дорого буде. Дякую за відповіді
-
Дякую
-
зайдіть в групу Electrician_UA_Alberta. Там зараз обговорюють це питання. Придбання якогось курсу в складчину.
-
так я теж про це міркував, що може дешевше винайняти бейсмент на 2 тиждні, щоб готувати. Дякую за відповідь.
-
дякую за відповідь, а в готелі не заборонені мультиварки? Не хотілося б з перших днів порушувати правила помешкання.
-
Чтоб меня жаба с кишками не съела, а Вас совесть не замучила))))
-
А "Не за вси гроши свиту" сколько это в канадских выходит?
-
Добрий день. Відгукніться, будь ласка, хто як готувався на екзамен на ліцензію електрика. Нічого порядного не можу знайти в інтернеті... Може є в кого матеріали на підготовку? Не за всі гроші світу.
-
Ми утрьох зняли квартиру через AirBnb і проблем не мали. І кухня, і посуд, і все необхідне. Тож самі готували, що значно знизило наші витрати на їжу Я до чого - ви небагато виграєте й не дуже зекономите гроші, проживаючи в безкоштовну готелі. Тому що на AirBnb можна знайти житло й на 40 доларів на день на сім'ю. При цьому затрати на харчування будуть набагато нижчі, ніж харчуватися в кафе.
-