Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Lesia S
    wrote on last edited by
    Брати речі безкоштовно в людей ,яким вони не потрібні -не є проблемою. Ви маєте право робити те що вам хочеться. Але в скрінах,які вище виставили є коментарі. І як кажуть ,то ваша сторінка. Де пишуть : «ми нещодавно приїхали ,нам це необхідно». Ось це вже не зовсім «чистий бізнес». Тому що люди зазвичай віддають меблі й виставляють фото в такі групи як «free Edmonton helps ukrainian» не тому ,що не можуть продати річ. А тому що хочуть допомогти новоприбулим.
    1 Reply Last reply
    0
  • t639125490T Offline
    t639125490T Offline
    Бандера
    wrote on last edited by
    Кстати, так вставлю 5 копеек. Видел как канадцы, так же само делают на маркетплейсе… Заберут бесплатно, а потом сами продают
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Матраси я беру безкоштовно на маркетплейсі, де люди віддають їх всім охочим, бо їм вони не потрібні. В них немає часу на їх утилізацію, доставку та інше. Я беру на себе забір, зберігання та доставку. Занести на 3й поверх- не проблема. Всі щасливі- і ті, хто позбувся матрасу без оплати забору, знесення та покупці, які дешево отримують матрас з доставкою та занесенням в хату. Це аморально, незаконно? Нещасливі тільки спостерігачі, в основному українці
    1 Reply Last reply
    0
  • t618784227T Offline
    t618784227T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    #реклама Дівчатка, пропоную послуги манікюру та педикюру в затишній атмосфері💅🏻 На перший візит знижка -10%‼️ •Досвід роботи в салоні понад 4 роки . •Інструмент проходить всі три етапи стерилізації , включаючи сухожар. •Понад 150 кольорів в палітрі . •Якісно , швидко , стерильно . 📌Поряд станція метро Clareview та автобусна зупинка . Для запису пишіть в особисті 💋
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Luis Williams
    wrote on last edited by
    ¡Privado! Зараз мій офіс шукає людей, які хочуть працювати вдома. ¡Досвід не потрібен, надається повне навчання! Уникайте необхідності планувати вбрання щоранку та заощаджуйте час на дорогу та гроші н
    1 Reply Last reply
    0
  • t5104944233T Offline
    t5104944233T Offline
    Евгения Довбыш
    wrote on last edited by
    Доброго дня віддаємо безкоштовно,не для перепродажу, локація St Albert
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Я вже все з'ясував з власником того єдиного безкоштовного матрасу, вибачився, що так образив його почуття. І виставив матрас безкоштовно на маркетплейсі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lesia S
    wrote on last edited by
    Я не називаю вас шахраєм. Але ще раз повторююсь. Не продовжуйте писати «нам не підійшло». Це не є правдою. Напишіть так ,як є. «Необхідні кошти. Вирішив заробити таким чином. Так як роботи поки нема. Приношу свої вибачення,якщо когось образив». І все. Цього вистачить.
    1 Reply Last reply
    0
  • t352568885T Offline
    t352568885T Offline
    Alexandr Parkhomenko
    wrote on last edited by
    Згоден на 100%. Пару разів я так і писав, що є 100% правдою - ми новоприбулі, нам це потрібно. Нам це дійсно не підійшло і я вирішив продати. Міг віддати безкоштовно, але виставив на продаж. Але тут шахрайства 0. Людина подарувала - ти можеш використовувати подарунок на власний розсуд. Я не хочу розповідати про час та паливо, щоб забрати щось на іншому кінці міста.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1294012082T Offline
    t1294012082T Offline
    Lyolya
    wrote on last edited by
    Шановні співвітчизники! Запрошуємо Вас відвідати аптеку, де ви отримаєте безкоштовну консультацію чи будь яку іншу медичну інформацію, яку надасть лікар-фармацевт на українській, польській та англійській мовах. При необхідності вам випишуть ліки без попереднього візиту до лікарні. Страховка повністю покриває ваше лікування. Поряд є кавʼярня, де ви можете посмакувати запашну чашечку кави. Будьте здорові! 11230 110 St NW #102, Edmonton, AB T5G 3H7 Через дорогу від торгового центру ʼKingsway ʼ (780) 474-2525
    1 Reply Last reply
    0
  • t428729929T Offline
    t428729929T Offline
    Елена
    wrote on last edited by
    Шановні співвітчизники! Запрошуємо Вас відвідати аптеку, де ви отримаєте безкоштовну консультацію чи будь яку іншу медичну інформацію, яку надасть лікар-фармацевт на українській, польській та англійській мовах. При необхідності вам випишуть ліки без попереднього візиту до лікарні. Страховка повністю покриває ваше лікування. Поряд є кавʼярня, де ви можете посмакувати запашну чашечку кави. Будьте здорові! 11230 110 St NW #102, Edmonton, AB T5G 3H7 Tel. (780) 474-2525 Через дорогу від торгового центру ʼKingsway ʼ
    1 Reply Last reply
    0
  • t5101653380T Offline
    t5101653380T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    Та проблема ж таки в тому що соромно за вас… Люди віддають безкоштовно нужденним новоприбулим , а ви все хапаєте і продаєте! Ще й гадаєте що ви праві.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6300554230T Offline
    t6300554230T Offline
    YURA TARGETOLOGIST
    wrote on last edited by
    Привет, меня зовут Юрий) Занимаюсь рекламой в соц.сетях 🔸Работаю в сфере рекламы в течение 3 лет 🔸Сделаю эффективную рекламу, которая приносит max прибыли, при min вкладах🔥 🔸Имею более 150+ успешных проектов 🔸Заработал клиенту 150 000$ по рекламе 🔸Работаю с глубоким маркетинговым подходом к рекламе 🔸Специализируюсь в таких нишах: салоны красоты, автосервис, продажа машин,рестораны, магазины одежды, кондитерские, продвижение личных страниц🔝 Если вам интересно данное предложение пишите в личные сообщения, проведу анализ
    1 Reply Last reply
    0
  • t612157415T Offline
    t612157415T Offline
    Yura Tanasiichuk
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, Вы начали вести бизнес в США, а клиентов мало? Я настраиваю рекламу, которая приведет вам постоянных клиентов! Услуги агентства: 🔹таргетированная реклама в Фейсбуке/Инстаграмме/Google Ads 🔹SWOT анализы 🔹создание рекламных креативов 🔹стратегия продвижения 🔹 создание визуала (фирменного стиля) 🔹сценарии для видео 🔹Чат-бот (автоответчик на сообщение) 🔹консультации по ведению страницы 🔹полное ведение 🔹одноразовая упаковка профиля поскорее пиши, приведу и твоему бизнесу клиентов⬇️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай
    wrote on last edited by
    Продам газонокасилку бензиновую.нужно заменить заводной трос .цена 100$ Самовывоз
    1 Reply Last reply
    0
  • t5810760271T Offline
    t5810760271T Offline
    Nadiia
    wrote on last edited by
    Перегляд поєдинку починається в 2 pm?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5846646475T Offline
    t5846646475T Offline
    Yuliia Naiavko
    wrote on last edited by
    Привіт, можливо в когось є робоче посилання на трансляцію боксу? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t808790001T Offline
    t808790001T Offline
    Stanislav
    wrote on last edited by
    Мегого, через vpn і підписку працює
    1 Reply Last reply
    0
  • t127887645T Offline
    t127887645T Offline
    Mariа
    wrote on last edited by
    📢 Відкрито Реєстрацію на Курси Буккіпінгу! 📚💼 Привіт! Я працюю в бухгалтерській фірмі, і маю супер новину для вас. Ми розпочинаємо навчальні курси для буккіперів! Якщо ви шукаєте роботу, мрієте про зміни у кар'єрі, або прагнете перейти з фізичних робіт на комфортну офісну роботу, це ваша можливість! В програму включено: 📊 Основи бухгалтерського обліку 💻 Робота з бухгалтерськими програмами 📋 Основи оподаткування в Канаді 📚 Вивчення бухгалтерської термінології англійською 🖋 Підготовка ідеального резюме Навчання триватиме онлайн у вихідний день лише 2 місяці, але має надзвичайний бонус! Ви зможете вписати цей досвід до свого резюме як робочий досвід з Канади, і ми надамо вам рекомендаційний лист від нашої фірми. Зараз діє акційна ціна всього $100. Якщо вас цікавить наш курс та бажаєте дізнатися більше, пишіть мені в приват, і я надішлю вам посилання на сторінку реєстрації. *картинка для привернення уваги
    1 Reply Last reply
    0
  • t972684633T Offline
    t972684633T Offline
    Kkkkkkk
    wrote on last edited by
    Доброго дня , на сьогодні - завтра є в наявності свіжий хрусткий тортик Наполеон Вага 1 кг Ціна 50$ Знаходжусь в районі Kilkenny Звретайтесь 🌸
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags