Ukrainian Edmonton
-
Доброго вечора, цікавить питання,якщо я маю українське посвідчення водія, скільки я можу їздити в Едмонтон на авто,але якщо наприклад я його купую не одразу по приїзду?!
-
Якщо вам треба поміч писати резюме є наші Бібліотеки які можуть вам допомогти і вони мають особливі курси які допомагають писати резюме.
-
Хто зможе мені написати резюме по канадському стандарту не за всі гроші світу
-
Є тут люди які пишуть резюме по Канадському зразку?
-
Добрий день , можливо хтось має не дорогий евакуатор і може поділитись контактом буду дуже вдячний
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 1 Sept 2023, 12:35 last edited byОце дуже важливо. Бо в нас троє дітей, фізично усіх не можемо відвести, автобуси замовили, але вони будуть з 13 вересня аж. Тож думаю, як впоратись
-
Якщо вам треба їх якось завести там є шкільні автобуси які їздять і в Святого Мартина і до Святого Брендона ! Просто подивіться на веб-сайт або за дзвоніть і вони допоможуть вам!
-
Доброго вечора всім! Можливо хтось знаєте про ситуацію з First Aid and CPR for child care (сертифікат) або ж можливо хтось його проходив. Є декілька запитань щодо цього. Дякую!
-
Khmelyova Nataly 💙💛 Psychologist, logotherapist, Transactional analysis,wrote on 1 Sept 2023, 02:33 last edited byБатьки, чиї діти їздять із Mill woods в школи St. Martin або St. Brendan, відгукніться 🙏
-
Mortgage Interest Rate піднявся, тому і ціни на оренду піднімаються
-
Доброго вечора! Якщо тут є психологи , які мають окрім психологічної, також психотерапевтичну освіту, а також які працюють ( в ідеалі) як з дорослими так і з дітьми. ( в ідеалі якщо трохи знають англійську) напишіть мені в особисті. Є можливість влаштуватися на роботу і працювати онлайн з українцями в Канаді. Роботодавець-канадська організація.
-
Мы и за 1000 находили и за 1100 но на одном варианте нас не хотели ночью селить а мы прилетели в 11 вечера на другом транспортная развязка была отвратительная
-
Да нет мы мониторинг за 6 мес до вылета за 2...3 мес было много недорогих ыариантов дальше разбиралось
-
Ооо вам пощастило. Останнім часом щось такі високі ціни. Навіть не розумію чому.
-
Может и переплатили немного ,но выбирали чтоб были нормальные отзывы и взяли с животными
-
Снимали через arnb
-
Мы снимали как 2 кли квартиру с собакой и кошкой со всем необходимым постельное, полотенца ,даже хозяйка продукты нам кое какие оставила ,чай кофе сахар сливки варенье порошок для стирки и ещё какие то мелочи снимали где-то за 2 месяца до прилёта ..цена была 1300 или 1350. .
-
Дякую🤗
-
Біля місяця чекала
-
Доброго всім,хочу запитати хто і скільки чекав довідку(з витребування документів посв,водія)від Консульства в Едмонтоні з Волинської обл???дякую💫✌️
30 Jan 2023, 02:31
8343/18256
about 13 hours ago