Ukrainian Edmonton
-
дякую🙏🏻
-
Доброго дня) На початку жовтня прилітаємо з родиною до Едмонтона. Підскажіть будь ласка, до кого звернутись,щоб поселили на 2 тижні безкоштовно? про це потрібно заздалегідь домовлятись з волонтерами чи все по факту,по прильоту?) дякую за відповіді🙏🏻
-
Але дуже уважно перевіряйте оселю на клопів. Готуйтесь, що жодних відгуків ви не побачите, ані про сусідів ані про стан самої оселі. Слідкуйте щоб не натрапити на шахраїв, якими кишить фейсбук. Але в цілому, так, мабуть трохи грошенят збережете.
-
І порада людям, пишіть на ФБ там можна знайти дешевше. Ніж airbnb навіть помісячно
-
От цього я не знаю. В нас не було тварин, тож нам підходили багато недорогих варіантів кілька місяців тому (коли приїхали)
-
Я вже знайшла дякую. За 1000$ ✊
-
Там можна з тваринами? Сумніваюсь 😬
-
Варіантів вистачає. Шукайте.
-
Я вам теж. Будинок з двома спальнями - 1288 за місяць замість 2616
-
Я вам показала знижки
-
Як бачите, знижки часто пропонуються хороші. Хоча не знаю, чи у вас показує такі знижки
-
Screenshot (Aug 31, 2023 12:44:39 AM)
-
Може вас не здивую, але це ціна зі знижкою
-
Не знаю , чого так. Треба шукати інші варіанти. До того ж, якщо у вас хороший рейтинг на AirBnb, ви можете ще й розраховувати на знижку і на більш широкий пошук варіантів
-
Я вам показала які ціни у мене видає. Все що нижче 1500 це кімнати. І так, я вважаю це дуже дорого
-
Є квартири за таку ціну. Звісно, простенькі зовсім. Але я навряд чи буду займатися пошуком для вас.
-
Я знімаю за 930 і це досить гарна ціна. Шкода що помісячно за таку ціну тяжко знайти. Але це реально
-
1300 за кімнату? Ви серйозно??😬
-
Дешеві, це скільки? 200 доларів за місяць? Такого в Едмонтоні (і не тільки) ви не знайдете. Про дешеві квартири ніхто не писав. Так, 1300 - це досить хороша ціна. Чи ви розраховуєте на ціни, як в українських райцентрах?
-
Кімната за 1300$ нормально 😂
30 Jan 2023, 02:31
8365/18256
about 5 hours ago