Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t739133725T Offline
    t739133725T Offline
    Машенька
    wrote on last edited by
    Онлайн зробили страхівку, страхова попросила документ про інспекцію надіслати протягом двох тижнів. Маючи страхівку - пішли в реджестрі. Отримали номера на авто. Після цього зробили інспекцію і відправили її до страхової.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Продавець повинен був мати цю інспекшн якщо це ділер та навіть якщо і ні в нього ж повинні бути попередні номери на машину.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stefan
    wrote on last edited by
    Домовитесь з продавцем щоб відігнав вам до вашого дому , а далі реєстрація. Будуть питання пишіть у приват
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yaroslav Golik
    wrote on last edited by
    Добрий день, машина має статус актів? Чи по які причині потрібно проходити інспекцію? дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yurii Yatsura
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хто знає як проходить процедура декларування більше 10$ тис в аеропорті?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natlia
    wrote on last edited by
    Доброго вечора,шукаю кімнату на підселення бажано жіночий рід.Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t6199785451T Offline
    t6199785451T Offline
    Vsesvit Center
    wrote on last edited by
    💙Психологічний центр «Vsesvit» пропонує для вашої дитини авторський курс «Розкрий свій Всесвіт»💙 💡Унікальний курс з розвитку найважливіших психологічних навичок вашої дитини 💡Живі онлайн зустріч 💡Заняття проводить професійний психолог 💡Міні групи, в якій ваша дитина зможе знайти однодумців і нових друзів 💡Для розвитоку емоційного інтелекту, емпатії, пізнання себе, покращення психологічного стану ‼️Група стартує вже 4 вересня! ‼️Різні вікові групи від 6 до 14 років! ✨Кількість місць у групі обмежена! Для детальної інформації і запису в групу, ставте ❤️ на повідомлення або пишіть нам!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6323396237T Offline
    t6323396237T Offline
    English Dojo
    wrote on last edited by
    Уроки англійської для тих, кому потрібний швидкий результат. Трохи про себе: IELTS на C1 склав у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +4 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 700 грн. / 19 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 17 $) Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5696509258T Offline
    t5696509258T Offline
    Anastasia Kyr живопись/рисование
    wrote on last edited by
    🎨 Бачите, що росте художник? Ви мама творчої дитини? Малюєте в уяві гарно, а на папері виходить «так собі»? 😔 Дитина засмучується, якщо не виходить намалювати те, що хоче? Можливо, Ви і самі не проти створювати мальовничі полотна? Мене звуть Анастасія. 🎨 Я-міжнародний вчитель живопису та малювання. 👩‍🎨 Малюємо з дітьми від 4-х років і з дорослими. 🖌 Готую абітурієнтів до вступу у художні та архітектурні вузи 🌍 ЗАНЯТТЯ ПРОВОДИМО ОНЛАЙН Подробиці - в особисті повідомлення. Залишилось всього 4 місця!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Thank God
    wrote on last edited by
    ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, у мене є робота, яка може вас зацікавити. Чи не хотіли б ви опублікувати інформацію про оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою безкоштовного облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($500) або кожні два-чотири дні ($250) через PayPal, Payoneer або безпосередньо на ваш банківський рахунок. Ви публікуєте щонайменше 3-4 властивості на день. Мені потрібен помічник, який би допомагав мені здавати в оренду нерухомість онлайн двічі на день і заробляти 500 доларів США на тиждень. Досвід не потрібен, тож вас зацікавила пропозиція роботи зараз або ви можете зв’язатися з моїм менеджером за WhatsApp +1 (213) 973‑3249
    1 Reply Last reply
    0
  • t5661858983T Offline
    t5661858983T Offline
    Daria❣️
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підскажіть будь ласка, може хтось передував квартиру в боард волк, якщо хочемо зʼїхати раніше закінчення контракту, чи можна знайти інших арендодаторів на своє місце, аби не платити 1000$?Дякую велике
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    макс
    wrote on last edited by
    добрий день можете підсказати за скільки часу можна вивчити той посібник для водія в якому 130 сторінок
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    макс
    wrote on last edited by
    ого бо там стільки інформації
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    Я раз прочитав і пішов здав з першого разу. Навіть на 30 питань не прийшлось відповідати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t481414968T Offline
    t481414968T Offline
    𝕆𝕝𝕖𝕜𝕤𝕒𝕟𝕕𝕣
    wrote on last edited by
    Ну процентів 80 логічне і просте. Лише решту треба вивчити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t183847243T Offline
    t183847243T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    А може є якість тести-сімулятори , де можна потренуватися здавати тести, не в курсі?
    1 Reply Last reply
    0
  • t376208332T Offline
    t376208332T Offline
    Карина
    wrote on last edited by
    Напишіть в приватні я вам скину. Бо в чат не можу скинути
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Victor
    wrote on last edited by
    🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸Для тех, кто хочет подучить Английский  с любого уровня!  Весь видео курс всей грамматики и базового словарного запаса состоит из 51 урока! Лёгкое и простое объяснение! Телеграм:  Estep_by_step
    1 Reply Last reply
    0
  • t6207165102T Offline
    t6207165102T Offline
    Тетяна 🐳 Дерев'янченко
    wrote on last edited by
    Вuрyшaю зaвтpa з Укpаїни, комy пoтpiбнi cтiku до aйкoc/гlо , cигapeтu , eльф bar’и, лiки, продукти - звертайтесь в ocoбисті) 🇺🇦
    1 Reply Last reply
    0
  • t863294629T Offline
    t863294629T Offline
    Тёмы4
    wrote on last edited by
    Только в этом боте, в котором Вы будете тренироваться есть не все вопросы, которые будут на тестировании. Будьте к этому готовы и учите матчасть)))
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags