Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня всім. Я десантник Збройних Сил України.77 аеромобільна бригада ДШВ. Так сталося,що після отриманого тяжкого поранення під Соледаром(Бахмутського району) зараз я потребую заміну колінного суглоба(ендопротезування)Протез разом з операцією коштує 100000 гривень. Нажаль наша Держава гроші за тяжке поранення не платить і ще вивели поза штат. Прожити нереально на ці кошти. Мене списали на пів року,і я непридатний до військової служби с переглядом на 6 місяців. На лікування мене ніхто направляти не хоче,а коліно з кожним днем руйнується все більше і більше. Тому звертаюся до Вас за допомогою. Я збираю на новий суглоб, і кожна Ваша допомога важлива і потрібна мені. Номер картки: 535--5162309791513 Evgeny Klimenkov Зробіть максимальний репост Дякую всім за розуміння .
-
Canora нормальний район
-
Всім привіт! Хотіла б дізнатись вашу думку про будинок за адресою 10525 156 st. Можливо хтось там проживає чи проживав? Буду вдячна
-
Hi all! HVAC company based in Edmonton is looking for a Ukrainian (male/female) with a mechanical background and the one who is either experienced with HVAC systems or interested in professional development in the HVAC trades. Starting position is an apprenticeship. The Company helps to get professional certificates. English is a must. Salary is negotiable. Reach me out, if interested.
-
Привет, меня зовут Юрий) Занимаюсь рекламой в соц.сетях 🔸Работаю в сфере рекламы в течение 3 лет 🔸Сделаю эффективную рекламу, которая приносит max прибыли, при min вкладах🔥 🔸Имею более 150+ успешных проектов 🔸Заработал клиенту 150 000$ по рекламе 🔸Работаю с глубоким маркетинговым подходом к рекламе 🔸Специализируюсь в таких нишах: салоны красоты, автосервис, продажа машин,рестораны, магазины одежды, кондитерские, продвижение личных страниц🔝 Если вам интересно данное предложение пишите в личные сообщения, проведу анализ
-
/report
-
Всім привіт! Вже в суботу 9-го вересня , відбудеться наша наступна українська вечірка! Ця вечірка буде офіційним after party після благодійного футбольного матчу між українцями з Едмонтона проти українців з Калгарі. Тож буде класна можливість познайомитись з українцями з сусіднього міста і розривати танцпол разом. Готуйтесь запалювати під DJ QBO , який розкачає танцпол разом з MC JSCOPE Беріть з собою друзів та приходьте танцювати під улюблені пісні, знайомитись і просто гарно проводити час. Підходь на бар до 23:00 та отримай свій шот «Слава Україні» в подарунок. Початок: 22:00 Локація: The Provincial Kitchen & Bar. Вхід: 15$, 18+.
-
Что это за автомобиль ?
-
Нажаль не воно в пошуку протитуманки
-
DRL's (daytime running lights)
-
Добрий день шукаю лаппочку для верхньої стрічки в фарі але не як не можу знайти мабудь моєї анг не хватає незнаю як вона називається можливо тут є люди які знають назву
-
Southgate
-
/report
-
/ruport
-
/report
-
/raport