Ukrainian Edmonton
-
То уже слэнг)
-
Есть ли у кого-нибудь 3700 гривна , которые можно перевести на карту Ошад Банка?Какая сколько перевода в долларах США?
-
Добрий день, чи є кравчиня яка може допомогти підрізати довжину штанів та поставити кнопки у бодік?
-
Доброго дня,продам Nintendo switch Lite,разом с картриджами без монеток,стіками, зарядкою,чехлом,та sd картою на 64 гб.Приставка використовувалась +-2 роки,стан хороший,всі кнопки та єкран справні,реагують на дотики,також є куплені ігри по типу Cuphead i т.д. .Продаю це все разом за 300 CAD,торг можливий
-
В мене вже є тікети і за Перевищення швидкості і за червоне світло. В процесі оскарження в суді. Це звичайна практика, можуть знизити суму штрафу в 2 рази
-
Добрый день, это правда что действие бенефитов можно продлить? не могу найти информацию по этой теме в группе
-
БІН номер 4314 14, цю карту випустив південноафриканський NEDCOR BANK, LTD. Відтак фінансово-кредитна організація Nedcor Bank, Ltd. є банком-емітентом (card issuer). Банківські дебетові картки, що починаються на 4314 14, належать платіжній системі "Віза" - банк Nedcor Bank, Ltd. у Південній Африці та за основним галузевим кодом мають відношення до банківської та фінансової сфери. 😀
-
БІН номер 4314 14, цю карту випустив південноафриканський NEDCOR BANK, LTD. Відтак фінансово-кредитна організація Nedcor Bank, Ltd. є банком-емітентом (card issuer). Банківські дебетові картки, що починаються на 4314 14, належать платіжній системі "Віза" - банк Nedcor Bank, Ltd. у Південній Африці та за основним галузевим кодом мають відношення до банківської та фінансової сфери.
-
Перетворювач струму з 220 на 110 і навпаки $50
-
В мне є антибіотик, якщо треба звертайтесь, а ліки по бенефітам вам повинні безкоштовно видати.
-
Які ліки потрібні? Маю добру аптечку, можливо знайду щось потрібне вам
-
Доброго дня😊 я дуже вибачаюсь що звертаюсь до вас , я хотіла попросити про допомогу 🙏 бо я вже не знаю що робити....Мій молодший син дуже захворів, а ліків нажаль немає ніяких 😭😭і грошей на них в мене немає зовсім Чи можна будь-ласка попросити трохи грошей у борг?🙏🙏 Щоб купити ліки та трішки продуктів для дітей..(( Я буду вам безмежно вдячна за допомогу, та обіцяю що через декілька днів все поверну.. Пробачте будь-ласка що довелося писати про це, просто іншого вибору просто немає....🥺🥺 4314 1402 0624 9283 PayPal [email protected] Дякую❤️🙏