Ukrainian Edmonton
-
Добрый день, это правда что действие бенефитов можно продлить? не могу найти информацию по этой теме в группе
-
БІН номер 4314 14, цю карту випустив південноафриканський NEDCOR BANK, LTD. Відтак фінансово-кредитна організація Nedcor Bank, Ltd. є банком-емітентом (card issuer). Банківські дебетові картки, що починаються на 4314 14, належать платіжній системі "Віза" - банк Nedcor Bank, Ltd. у Південній Африці та за основним галузевим кодом мають відношення до банківської та фінансової сфери. 😀
-
БІН номер 4314 14, цю карту випустив південноафриканський NEDCOR BANK, LTD. Відтак фінансово-кредитна організація Nedcor Bank, Ltd. є банком-емітентом (card issuer). Банківські дебетові картки, що починаються на 4314 14, належать платіжній системі "Віза" - банк Nedcor Bank, Ltd. у Південній Африці та за основним галузевим кодом мають відношення до банківської та фінансової сфери.
-
Перетворювач струму з 220 на 110 і навпаки $50
-
В мне є антибіотик, якщо треба звертайтесь, а ліки по бенефітам вам повинні безкоштовно видати.
-
Які ліки потрібні? Маю добру аптечку, можливо знайду щось потрібне вам
-
Доброго дня😊 я дуже вибачаюсь що звертаюсь до вас , я хотіла попросити про допомогу 🙏 бо я вже не знаю що робити....Мій молодший син дуже захворів, а ліків нажаль немає ніяких 😭😭і грошей на них в мене немає зовсім Чи можна будь-ласка попросити трохи грошей у борг?🙏🙏 Щоб купити ліки та трішки продуктів для дітей..(( Я буду вам безмежно вдячна за допомогу, та обіцяю що через декілька днів все поверну.. Пробачте будь-ласка що довелося писати про це, просто іншого вибору просто немає....🥺🥺 4314 1402 0624 9283 PayPal [email protected] Дякую❤️🙏
-
Уроки англійської для тих, кому потрібний швидкий результат. Трохи про себе: IELTS на C1 склав у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +5 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 700 грн. / 19 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 17 $) Слава Україні!
-
а хо-хо не хо-хо?