Ukrainian Edmonton
-
Добрий день Шукаю фотографа для парної фотосесії.Порекомендуйте когось будь ласка
-
Привіт. Мене звуть Макс і я персональний тренер у багатьох спортивних напрямках. 📍Працюю по всьому місту, а також онлайн. 🇨🇦 Тренуюся вже з багатьма українцями в Канаді. 🏋️♂️ Мої напрямки: Бодібілдинг - Спортивна Гімнастика - Розтяжка - Тренування з обтяженнями - Стійки на руках - Силова йога - Функціональний тренінг та TRX. Також я спеціалізуюсь на Схудненні та Масоннаборі. + Я пишу індивідуальні програми тренувань для вашого самостійного тренінгу. 📩 Для того щоб записатися до мене на тренування пиши в особисті повідомлення.
-
Втомилися від звичайних футболок? Наші футболки з авторським принтом вирішують це! Для українців у Канаді та США, які прагнуть виразити свою ідентичність. Ви не пошкодуєте, обираючи найкращу якість та дизайн від 1808PrintLab. На футболки почалісь сезонні приємні знижки. Дуже скоро, теплі і якісні худі! Не проґавте) Завітайте до нас!! 1808printlab.com
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я шукаю праці для трака 26 фіт . Бажано локал по Едмонтоні. Може в групі є логісти? Чи може хтось пораде?
-
Для дитячих книжок 3 тижня
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, я шукаю праці для трака 26 фіт . Бажано локал по Едмонтоні. Може в групі є логісти? Чи може хтось пораде?
-
📌 Приветствую, увaжaемые пользовaтели! ✅ ⭐️ Провожу нaбор людей, которые интересуются дополнительным доходом с помощью криптовaлюты 💲 Обучение aбсолютно бесплaтное 📚 Принимaю кaк опытных профессионaлов, тaк и новичков инвестиционной сферы ✔️ Минимaльный возрaст учaстников - 18 лет 🔥 Весь процесс зaймет всего 10-15 минут ⏳ Никaких огрaничений ❌ Нaшa деятельность огрaничивaется прaвилaми биржи, мы не имеем дело с недобросовестными сервисaми Ожидaемaя доходность состaвляет не менее 17% в день 💰 Если вы стремитесь улучшить свою финaнсовую ситуaцию, обязaтельно свяжитесь со мной в личных сообщениях!
-
В цей час можна буде заселитись тільки в платний готель, а вже зранку забронювати безкоштовний готель. Напишу в приватні деталі
-
Всім привіт! У транспортній компанії є вакансії на позицію Sorter (assemble, seal, scan, bag, unload and load parcels), вечірня зміна. Територіально склад знаходиться у West Edmonton. Вимоги до кандидата: - Досвід роботи на складах буде перевагою - Здатність піднімати/нести/штовхати посилки вагою ДО 34 кг - Англійська на рівні пройти інтерв'ю, та здатність читати/розуміти етикетки на коробках. Кого зацікавило, всі питання та резюме відправляйте менеджеру: [email protected] P.S. Можу скинути job description, якщо кому потрібно.