Ukrainian Edmonton
-
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка. Я продовжила паспорт дитини. Зараз намагаюсь зробити йому новий візітор перміт. В одночас, ловлю слоти для нового паспорта. Я не розумію, якщо я зараз подам заявку на візітор на продовжений паспорта, а потім отримаю новий паспорт, мені треба заново оформлювати візітор, вже на новий паспорт? Чи мені чекати новий паспорт а потім робити візітор? Я щось не розумію
-
Там подається заявка на нову візу, але вже в новий паспорт так мені підказували. Спочатку паспорт, а потім все продовження
-
Кому масажик? 🙌🏼
-
Всем Здравствуйте. Прошу срочной помощи. Сын родился на 29 неделе что привлекло к гидроцефалии. Его мозг находится под постоянным давлением и не как не развивается. Нужна операция стоимости 60000 грн.Если сделать вовремя операцию,то большой шанс на что он будет жить полноценной жизнью. У нашей семьи нет таких денег. Обращаюсь к каждому доброму сердцу! Больше всего на свете хочу чтобы мой сыночек жил полноценной жизнью. Без вашей помощи я не смогу оплатить эту операцию. 5355162321474882 Я буду благодарна каждому за каждую переведенную грн. 🙏 Спасибо каждому
-
Дим?
-
Добрий вечір підкажіть будь ласка за кліматичну виплату(дим) чи це треба надсилати конвертом чи email? Чи дійсно потрібно надсилати до Вінніпегу?
-
Привіт. Можливо хтось хотів би придбати телефон Aphone 14 (чехол оригінальний) і годинник Watch SE Nike 44mm ( оригінальний ремішок + чехол + металевий ремішок в чорному кольорі) за все $900. У використанні 9 місяців, телефон має apple care. Продаж у звʼязку з купівлею нового телефону.
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста заполнили хелс карту и нужно отправить факсом,где это можно сделать?говорят библиотека это делает,если кому то не сложно,подскажите пожалуйста
-
Я можу