Ukrainian Edmonton
-
Доброго дня, шукаю роботу на будівництві кому потрібно працівники відпишіть будь ласка!!!!
-
Доброго ранку! Шукаємо помешкання 2-3 кімнатне, або будинок. Можливо хтось переїжджає та передає рент. ✍️ в ПП, розгляну усі можливі варіанти. Дякую
-
Ні. Але їх багато в місті. Котики знаходяться в стекляній вʼязниці , і кожний має опис, як звати та скільки місяців
-
Тому як нічого не зрозуміло де і як Буду вдячний:)
-
Маєте посилання щоб якось їм написати ?
-
PetSmart
-
Привіт усім, шукаю роботу водієм, маю більше 4 років стажу, водійська ліцензія 5 класу(full) Розгляну усі варіанти роботи Бажано full time Буду вдячний за допомогу😉
-
Всім привіт,можливо сьогодні хтось їде з Едмонтону в Калгарі потрібно одне місце,дякую!
-
Але ж штрафи за перевищення ліміту є у всіх банках. Тоді що не так? Ви можете підключити овердрафт протекшн, тоді до певної суми овердрафту штраф не стягується
-
Питання не про це)
-
В ТД банке мне сотрудник что то наклацал и если овердрафт то снимают 5$ в день . Как называется эта функция не помню, но раньше была опция 50$ , тоже с этого удивилась мягко говоря
-
Як може баланс піти в мінус сам по собі? Це хіба що у вас підключені автоматичні платежі, і на момент зняття коштів певна сума на вашому рахунку відсутня. Ну або ж щомісячна оплата за користування карткою (і на цей час власних коштів недостатньо). Але ж ці списання відомі заздалегідь.
-
Куплю авто паркетник/мінівен з safety! 10 тис.бюджет.
-
Это овердрафт. За это fee. Это у всех банков
-
Всім привіт, в CIBC є така " прикольна" функція, баланс на дебетній картці може піти в мінус і автоматично знімаються 45 CAD. У інших банках так само? Поділіться, поміняю цей CIBC.
-
Дякую
-
Усім привіт. Можливо хтось хоче зробити татуювання! Рада буду допомогти!
-
Привіт. Можна ваш інстаграм?
-
тут все описано, хто може розраховувати на виплати: www. canada. ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/publications/rc4215/climate-action-incentive-payment.html
-
Але там якщо лист прикладаєш, то вони виплачують також
30 Jan 2023, 02:31
9200/18449
less than a minute ago