Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Edmonton

Ukrainian Edmonton

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
18.5k Posts 2.6k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    МаКсИм ♻️ Р✌️
    wrote on last edited by
    Доброї ночі 🇺🇦 ❗❗❗📢🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ❗❗ 🇺🇦ПРОШУ НЕ ВИДАЛЯТИ ПОСТ . Допоможіть будь ласка нам 🙏 Ситуація просто жахлива склалася. Дуже прошу Вас .🙏Виїхали на вмання,бо не знали і не мали іншого виходу .Залишилися без нічого.В прямому сенсі. Обіцяли родичі переслати із за кордону кошти ,але вийшли затримки у них ,на скільки не знаємо 😔так і не отримали ми . Зараз ми стоїмо грубо кажучи по серед траси приблизно в 30 км від Умані в сторону Вінниці Не маючи ,ні Палива ,ні Грошей на заправку не кажучи про продукти ,,.,взагалі ніяких речей не маємо .з нами двоє малих дітей .Самі ми з Херсонщини!Біженці ! Допоможіть будь ласка якщо хтось має змогу допомогти нам 🙏🙏🙏 допоможіть будь ласка нам з бензином .якщо хтось поруч не далеко від нас ,це взагалі супер 🙏,трішки нам би палива 🙏 ,продуктів немаємо взагалі ,можливо хтось має можливість допомогти з продуктами харчування! 😔 ,Речей в нас взагалі ніяких немає !ТАК!Розумiю ,як це глупо,дико ,можливо якось не так по Вашому це все виглядить ,але ж..дійсно,Ми -Сім'я потрапила в неприємну ситуацію.Виглядає можливо комусь смішно ,але ,я прошу ,Вас .. нам дуже потрібна допомога від не байдужих людей !!!🙏🙏🙏🙏 В найближчий час я обіцяю що прикладу зусиль та поверну всі кошти Вам!!! З Повагаю! Дякуємо ! Світ не без добрих людей і справ . Мій власний номер телефону 🙏 +380 99 - 003 - 66 - 34 Будь ласка допоможіть нам хто взмозі допомогти 🙏Можу підтвердити по відео ,чи по телефону поговорити,фото документів,чи що . Будь ласка 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t5834817433T Offline
    t5834817433T Offline
    Solomia Mia
    wrote on last edited by
    Дякую він вже знайшов сам.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5330831597T Offline
    t5330831597T Offline
    VasylCanada
    wrote on last edited by
    Так просто хай підійде до любої людини з перекладом його ситуації я думаю йому допоможуть і підскажуть куди пройти через перекладач
    1 Reply Last reply
    0
  • t1223416001T Offline
    t1223416001T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка чим недорого можна відправити посилку з Едмонтона в Україну?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    МаКсИм ♻️ Р✌️
    wrote on last edited by
    Доброї ночі 🇺🇦 ❗❗❗📢🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ❗❗ 🇺🇦ПРОШУ НЕ ВИДАЛЯТИ ПОСТ . Допоможіть будь ласка нам 🙏 Ситуація просто жахлива склалася. Дуже прошу Вас .🙏Виїхали на вмання,бо не знали і не мали іншого виходу .Залишилися без нічого.В прямому сенсі. Обіцяли родичі переслати із за кордону кошти ,але вийшли затримки у них ,на скільки не знаємо 😔так і не отримали ми . Зараз ми стоїмо грубо кажучи по серед траси приблизно в 30 км від Умані в сторону Вінниці Не маючи ,ні Палива ,ні Грошей на заправку не кажучи про продукти ,,.,взагалі ніяких речей не маємо .з нами двоє малих дітей .Самі ми з Херсонщини!Біженці ! Допоможіть будь ласка якщо хтось має змогу допомогти нам 🙏🙏🙏 допоможіть будь ласка нам з бензином .якщо хтось поруч не далеко від нас ,це взагалі супер 🙏,трішки нам би палива 🙏 ,продуктів немаємо взагалі ,можливо хтось має можливість допомогти з продуктами харчування! 😔 ,Речей в нас взагалі ніяких немає !ТАК!Розумiю ,як це глупо,дико ,можливо якось не так по Вашому це все виглядить ,але ж..дійсно,Ми -Сім'я потрапила в неприємну ситуацію.Виглядає можливо комусь смішно ,але ,я прошу ,Вас .. нам дуже потрібна допомога від не байдужих людей !!!🙏🙏🙏🙏 В найближчий час я обіцяю що прикладу зусиль та поверну всі кошти Вам!!! З Повагаю! Дякуємо ! Світ не без добрих людей і справ . Мій власний номер телефону 🙏 +380 99 - 003 - 66 - 34 Будь ласка допоможіть нам хто взмозі допомогти 🙏Можу підтвердити по відео ,чи по телефону поговорити,фото документів,чи що . Будь ласка 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevtam Vonemes
    wrote on last edited by
    💵 Печатаем фальш рубли и доллары ❇️ Никаких отличий от наcтоящих 🦾 Принимает любой банкомат и обменка РФ 📬 Отправка по почте - СДЭК, ПОЧТА РФ 🔏 Для покупки, пиши в поиcке телеграма: FDW300
    1 Reply Last reply
    0
  • t6384443082T Offline
    t6384443082T Offline
    Max Volkov
    wrote on last edited by
    🌟 Мы - команда крипто-энтузиастов, готовых поделиться знаниями и опытом с вами. 💹 🚀 Наша специализация - арбитраж, путь к стабильному доходу! 💱 🔹 Опыт в этой сфере не обязателен - мы предоставляем бесплатное обучение 📚 🔹 Возраст 18+? Прекрасно! 🔥 🔹 Для начала вам потребуется всего 10-20 минут в день, чтобы начать зарабатывать ⏳ 🔴 Мы работаем честно и в соответствии со всеми правилами и законами биржи - ваше благополучие на первом месте. 📈 💥 Возможность заработать начинается с 15% в день - это ваш шанс изменить свое финансовое будущее! 💪 📣 Если вы готовы присоединиться к нашей команде и начать зарабатывать на криптовалюте, не стесняйтесь - свяжитесь с нами в личных сообщениях! 💬
    1 Reply Last reply
    0
  • t5033331068T Offline
    t5033331068T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Хороша ціна. І людина вище писала про відправку ноутбука за 90 Дол. А ноутбуки (через наявність батареї) відносяться до DG (dangerous goods). Оплата за пересилку DG завжди набагато вища, ніж за інші. (Знаю з власного досвіду, так як працювала на компанію, яка виробляє електроніку / побутову техніку. І знаю, що не кожен авіаперевізник навіть пртймає такі посилки). Тож 90$ за пересилку ноутбука - це дуже хороша ціна
    1 Reply Last reply
    0
  • t5330831597T Offline
    t5330831597T Offline
    VasylCanada
    wrote on last edited by
    Відправляв Meest 11кг за 90$
    1 Reply Last reply
    0
  • t1084676688T Offline
    t1084676688T Offline
    Лео
    wrote on last edited by
    За пересылку ноутбука из торонто взяли 90 баксов в ups deliveri, почта золотая ))
    1 Reply Last reply
    0
  • t673756192T Offline
    t673756192T Offline
    Vlad🐶
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, мені 23 роки шукаю роботу на будівництві ( укладання ламінату) можливо комусь потрібні працівники, відпишіть будь ласка!!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1223416001T Offline
    t1223416001T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Щиро дякую))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Света
    wrote on last edited by
    Meest, если отправить корабликом, а не самолетом. Правда, в пути будет пару месяцев, но дешево
    1 Reply Last reply
    0
  • t1223416001T Offline
    t1223416001T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Мені на сайті Canada post за 10 кг посилку розмірами 40*35*25 нарахували 300 CAD
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Николай
    wrote on last edited by
    Не дорого это сколько?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5962584796T Offline
    t5962584796T Offline
    Craig Chopko
    wrote on last edited by
    Happy Thanksgiving to all of my Ukrainian friends and those of you who I haven't met yet. I hope you are all able to enjoy this time with your family and friends. I also hope that you are able to enjoy this beautiful day!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6121620232T Offline
    t6121620232T Offline
    Михаил
    wrote on last edited by
    Добрый день! Я предоставляю помощь украинцам в Канаде, которые могут рассматривать возможность уезда и нуждаются в финансовой поддержке. Я здесь, чтобы предложить информацию и поддержку по всем вопросам, связанным с доступными финансовыми возможностями. Пожалуйста, не стесняйтесь обращаться ко мне напрямую. Я ответлю в течение 1-12 часов. Ваше внимание и поддержка очень важны
    1 Reply Last reply
    0
  • t5330831597T Offline
    t5330831597T Offline
    VasylCanada
    wrote on last edited by
    Куплю Автомобіль бюджет: 6000
    1 Reply Last reply
    0
  • t6622802410T Offline
    t6622802410T Offline
    Глеб Андреевич
    wrote on last edited by
    Есть возможность зарабатывать пассивно Минимум 400$ в неделю Пишите, всё расскажем, всему научим.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Света
    wrote on last edited by
    Всем доброе утро! Подскажите, пожалуйста! Если заплатили за квартиру только damage deposit, но еще не переехали. Можно ли его вернуть, т.к. изменились планы?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags